Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Φ.Φράγκος, αρχηγός κόμματος;;; Για θυμηθείτε την προδοσία το 2010 !!!



Οι εξελίξεις που προχωρούν με θυελλώδη ρυθμό, μετά την επιχειρούμενη εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να συνεννοηθεί για τα αυτονόητα, και να βρει κοινό βηματισμό απέναντι στο ακραίο, εθνικιστικό μόρφωμα του έγκλειστου στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, δημιουργούν νέα δεδομένα και γεννούν… υποψίες.

Έτσι, έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες μέρες τα σενάρια και οι φήμες περί της προοπτικής να ιδρυθεί ένα καινούριο πολιτικό κόμμα στον χώρο της ευρύτερης Δεξιάς, που θα εξελιχθεί σε φιλόξενη δεξαμενή για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, με αμιγώς αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά, και δημοκρατικά “ορθή” συμπεριφορά.

Ένα τέτοιο κόμμα, λένε εκείνοι που διακινούν τα συγκεκριμένα σενάρια, θα μπορούσε να έχει ως αρχηγό τον στρατηγό εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκο, ο οποίος στις εκλογές του 2012 βρέθηκε πολύ κοντά στο να συμμετέχει, σε εκλόγιμη θέση, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φραγκούλης Φράγκος, τον οποίο είχε κατηγορήσει το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου για… απόπειρα πραξικοπήματος τον χειμώνα του 2011..

Διαβάστε το όλο εδώ

Σχόλιο Α.Γ: Τα χουμε ξαναπεί...τοσο εμείς όσο και η ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ...το κόμμα του τέως έρχεται με Φράγκους, Ντόρα, Μαρκεζίνη κλπ..

Η άποψη πάντως του Αόρατου δεν διαφέρει και πολύ από την δική μας.. 

Τσομπανάκο έψαχνε το Σύστημα για την νέα τάση που δημιουργούν τα προβατάκια που προσπαθούν να βρουν τρύπα να βγουν απ' το μαντρί..

Από την μία οι αντιδράσεις του Στρατού βλέπε συγκέντρωση ΚΕΕΔ και ο τρόπος που ακυρώθηκε και η αναγκαιότητα να διαιρέσουν και αυτό το στρατόπεδο που όπως φάνηκε φοβούνται πολύ..

Από την άλλη ο φόβος της Χ.Α, το κενό που δημιούργησαν με τις φυλακίσεις της και τις διαρροές που περιμένουν ως αποτέλεσμα της προπαγάνδας που μας τάισαν τόσες μέρες, διαρροές των χουντικών, των βασιλικών, των στρατόκαυλων, των εθνικιστών ώστε να μείνει εκεί και πάλι το 0,5 των νεοΝαζί ( Δεν τους βγήκε καλά η εξέλιξη και μάλλον ο Μιχαλολιάκος κάποια εντολή θα παράκουσε και έκανε του κεφαλιού του οπότε τιμωρήθηκε όπως και Καραφύρερ που ήθελε να γίνει πρωθυπουργός και πήγε σπίτι του)   

Προδοσία: ο πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, μαζί με στρατιωτικούς διοικητές του ελληνικού στρατού, (και υπό την καθοδήγηση του ανθ-ελληνικού καθεστώτος, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου 2010, όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας.



21 Δεκεμβρίου, 2010

Οι Έλληνες στρατιωτικοί διοικητές των συνοριακών φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, παρέδωσαν στις 10 Δεκεμβρίου όλους τους χάρτες με τα μυστικά περάσματα από την Τoυρκία στην Ελλάδα μέσω Έβρου στον Τούρκο ακόλουθο άμυνας, αντισυνταγματάρχη Σουλεϊμάν Γιουκσέλ, εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας.

Η απίστευτη αυτή παραχώρηση έγινε με σκοπό δήθεν να κλείσουν τα κενά στην συνοριακή γραμμή που επιτρέπουν σε οικονομικούς μετανάστες να μπουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η συμφωνία για την παραχώρηση αυτών των χαρτών με τα μυστικά περάσματα έγινε κατά την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου στην Άγκυρα και τη συνάντηση που είχε εκεί χερσαίων δυνάμεων της Τουρκίας στρατηγό Έρνταλ Τσεϊλάλογλου.

Η παράδοση αυτών των πολύ σημαντικών απόρρητων χαρτών γίνεται σε μία εποχή που η Τουρκία προμηθεύεται ειδικά οχήματα που μπορούν αν μετατραπούν σε γέφυρες για το πέρασμα δυνάμεων και τεθωρακισμένων από τον ποταμό Έβρο για την Ελλάδα.

Έτσι για μια ακόμα φορά η Ελλάδα υποκύπτει στις δήθεν προσπάθειες αντιμετώπισης των μεταναστών που έρχονται από την Τουρκία παραδίδοντας πολύ σημαντικούς χάρτες που αποκαλύπτουν τα μυστικά περάσματα στον ποταμό Έβρο.
________________

Να σημειωθεί ότι, από τη στιγμή που πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό στους "γείτονες", το 2010 μπήκαν στην Ελλάδα από την Τουρκία 47.088 παράνομοι μετανάστες ενώ το 2011 σύμφωνα με τη Frontex, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010».

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30% σε σύγκριση με το 2011, καθώς πέρασαν στο ελληνικό έδαφος

Την περασμένη χρονιά ο αριθμός των λαθρομεταναστών που πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα «ξεπέρασε τις 55.000, αύξηση της τάξης του 17% σε σύγκριση με το 2010» όπως σημειώνει και η Frontex

Η τάση αυτή συνεχίζεται και το 2012. Το πρώτο τρίμηνο καταγράφηκε αύξηση που ξεπερνάει το 30%, των παρανόμων μεταναστών που εισήλθαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, σε σύγκριση με το 2011.

Για ποιό λόγο παρέδωσαν απόρρητους χάρτες υψίστης εθνικής ασφαλείας, σε χώρα που επιβουλεύεται την πατρίδα μας;



ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:
ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς"

Να το πάμε και λίγο παρακάτω για προβληματισμό;;; 

Θυμάστε την μεταβατική εκείνη κυβέρνηση των 30 ημερών;; Σας έμεινε βέβαια το γεγονός ότι με το καλημέρα της ανάληψης του σήκωσε τα αεροπλάνα στον αέρα σαν μήνυμα στους Τούρκους που μετέδωσαν όλα τα ΜΜΕ.

Θυμάστε όμως και τον Πικραμένο τον Γερμανοτρεφή που έδωσε με ανάθεση δουλίτσα της ΕΛΒΟ στους Γερμανούς λίγο πριν παραιτηθεί;; 

Θυμάστε το μασ οννικό ποιόν του Παπαδήμιου της Τριμερούς;;

Γιατί δηλαδή ο Φραγκούλης να είναι διαφορετικός;; Τι απέδειξε μέχρι τώρα; Ποιόν αγώνα και ποιες δηλώσεις έκανε υπέρ του λαού που ήταν στους δρόμους και εναντίον της σαπίλας που διευκόλυνε με την στάση του? 

Βέβαια είναι στα υπέρ του για να τα λέμε όλα η κατάθεση υπέρ των ΟΥΚάδων στο δικαστήριο όπου δικάστηκαν για τα ακραία συνθήματα που εκφώνησαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.. 

Όμως πρόσεχε Φράγκο Φραγκούλη δεν σε κατηγορούμε ακόμη για να μην μας μηνύσεις και μας σαν τους άλλους bloggers που κυνήγησες στο παρελθόν αλλά αν σκέφτεσαι με το κόμμα που ετοιμάζεις να μας διχάσεις περισσότερο και να μας οδηγήσεις σε συνεργασία με κανέναν περίεργο Πανέλληνα στην αγκαλιά κανενός μαμόθρεφτου βασιλόπαιδου.. 

ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!


Άσχετο αλλά το κρατάμε.. 
Μεταξύ άλλων διαβάσαμε


''Η έλευση του πριγκιπικού ζεύγους και η δημιουργία του κόμματος αντιμετωπίζεται θετικά από την κυβέρνηση καθώς το Μαξίμου εκτιμά πως το κόμμα του Νικόλαου θα συμβάλει στην ολοκληρωτική διάλυση της Χρυσής Αυγής μια και θα απορροφήσει μεγάλο τμήμα των βασιλοχουντικών ψηφοφόρων που απέδρασαν από το κόμμα του Καρατζαφέρη γι΄αυτό του Μιχαλολιάκου. Σημαντικό ρόλο στο νέο κόμμα θα παίξει και ο Παύλος Γερουλάνος στενός φίλος και πολιτικός μέντορας του πρίγκιπα.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης επέλεξε να "υποδεχθεί" στην Αθήνα το πριγκιπικό ζεύγος μέσα από την κορυφαία στήλη της εφημερίδας του..''


Να μην ξεχνάμε και κάτι ύποπτα τραπεζώματα σαν συνελεύσεις της Φιλικής Εταιρείας με κάτι Υπερέλληνες κάπου εκεί στον Μυστρά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου