Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.Έχουν περάσει μόλις 70 χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και οι τρελοί επιστήμονες από εταιρείες όπως η IG Farben, η BASF, η Hoechst, η Bayer και η Dow, οι οποίοι δημιούργησαν τους θαλάμους αερίων και δοκιμάζανε επικίνδυνα εμβόλια σε αθώους, δεν εξαφανίστηκαν. Στην πραγματικότητα, πήγαν να εργαστούν για τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται τη βιομηχανία των εμβολίων σήμερα. Τουλάχιστον μια δωδεκάδα από αυτούς τους εν ψυχρώ δολοφόνους είχαν προσληφθεί αμέσως μόλις βγήκαν από τη φυλακή, 4 έως 7 χρόνια μετά την δίκη της Νυρεμβέργης στην οποία βρέθηκαν ένοχοι για μαζικές δολοφονίες και υποδούλωση. (Η Δίκη της Νυρενβέργης)

Στην πραγματικότητα, κατά το κλείσιμο του Β “Παγκοσμίου Πολέμου, το κτίριο της IG Farben στη Φραγκφούρτη προστατευόταν από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς από τα υψηλότερα επίπεδα της στρατιωτικής διοίκησης. Γιατί; Η IG Farben ήταν ο αντίστοιχος FDA / CDC “φαρμακευτικός βραχίονας” του 3ου Ράιχ του Χίτλερ, και οι Ροκφέλερ είχαν οικονομικό συμφέρον για τη διατήρηση και τον έλεγχο αυτής της φαρμακευτικής αυτοκρατορίας, η οποία σύντομα θα λειτουργούσε σε αμερικανικό έδαφος. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι ο Χίτλερ είχε επίσης επενδύσει σημαντικά στην Merck και σε άλλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Οι ναζί οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για μαζικές δολοφονίες έγιναν στελέχη μεγάλων χημικών και φαρμακευτικών εταιρειών των ΗΠΑ .


Ο Fritz Ter Meer [1], βρέθηκε ένοχος για δουλεία και μαζικές δολοφονίες στο Άουσβιτς, στο οποίο υπηρετούσε. Έμεινε μόνο επτά χρόνια στη φυλακή και έγινε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bayer το 1956. Ακόμα εμπιστεύεστε τα εμβόλια στις ΗΠΑ;Ο Carl Krauch, Εκτελεστικό Μέλος της IG Farben και επικεφαλής των Στρατιωτικών Οικονομικών για τον Χίτλερ, βρέθηκε ένοχος για τις ίδιες κατηγορίες, υπηρέτησε ακριβώς 6 χρόνια στη φυλακή, στη συνέχεια έγινε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BASF το 1952. Ακόμα θέλετε να πάρετε αυτά τα εμβόλια της γρίπης; Τι λέτε για αυτό το εμβόλιο κατά του HPV για την κόρη ή για τον γιό σας;

Αυτή είναι σήμερα η ίδια βιομηχανία εμβολίων που προστάτευε και απασχολούσε ναζί εγκληματίες πολέμου. Η ίδια η βιομηχανία που παρήγαγε τους ναζιστικούς θαλάμους αερίων, αγοράστηκε από την Bayer. Έτσι, ακριβώς. Ποιόν εμπιστεύεστε για την υγεία και την ευημερία των παιδιών σας;

Επί του παρόντος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το CDC βασίζονται αποκλειστικά στους κατασκευαστές εμβολίων να αναφέρουν προβλήματα, τραυματισμούς και θανάτους.

(Η μόνη έρευνα που γίνεται για τυχόν παρενέργειες των εμβολίων, είναι από τους κατασκευαστές των εμβολίων).

Αυτή η ωμότητα είναι σαν να αφήνει τους δολοφόνους να είναι οι ίδιοι και δικαστές στο δικαστήριο! Πού είναι οι έλεγχοι και ισορροπίες πάνω στους οποίους ιδρύθηκε αυτή η χώρα; Τα εμβόλια έχουν μπεί σε οικονομικά και πολιτικά προγράμματα πλέον, και η FDA δεν κάνει κανένα απολύτως έλεγχο η ίδια, πριν τη λήψη αποφάσεων για να απελευθερώσει τα εμβόλια για τις μάζες.

Θέλετε περισσότερη έρευνα προτού εσείς ή το παιδί σας κάνει ένα εμβόλιο για μια νέα ασθένεια για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία; Ακούστε την εκπληκτική ομολογία από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας εμβολίων, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Maurice Hilleman (πρώην w / Merck), ο οποίος παραδέχτηκε τη θανατηφόρα φύση των πιό έμπιστων εμβολίων Dr Maurice Hilleman SV40

Τα σημερινά εμβόλια, όχι μόνο περιέχουν ζωντανά κύτταρα από τις ασθένειες που δεν θέλετε, αλλά επίσης περιέχουν ΓΤΟ, ορμόνες από μολυσμένες αγελάδες, γουρούνια, κοτόπουλα και πιθήκους, αδοκίμαστους συνδυασμούς ιών (όπως Η1Ν1), αλουμίνιο, υδράργυρο, γαλακτωματοποιητές, και διασταυρούμενα βακτήρια από ζώα , κουνούπια, και νεκρούς ανθρώπους.

Εμβόλιο Ιλαράς ζώντων ιών: (Attenuvax) Φτιαγμένο από τη Merck. Δύο ενέσεις Μια στο 1 έτος και και μια άλλη στο 4 έτος. Περιέχει ζελατίνη, σορβιτόλη, χλωριούχο νάτριο, βόειο ορό , πρωτεΐνη αυγού και ανθρώπινη αλμπουμίνη.

Ιλαράς και παρωτίτιδας εμβόλιο ζώντων ιών: (MM-Rvax) Φτιαγμένο από τη Merck.Εγχέεται στην ηλικία του ενός έτους στα μωρά. Περιέχει ζελατίνη, σορβιτόλη, χλωριούχο νάτριο, βόειο ορό, και ανθρώπινη αλμπουμίνη.

Εμβόλιο Διφθερίτιδας, τετάνου και πολιομυελίτιδας: Πέντε ενέσεις μεταξύ 2 και 6 ετών, συν επαναληπτικων που «συνιστάται» κάθε 10 χρόνια. Περιέχει φορμαλδεΰδη, φαινοξυαιθανόλη και φωσφορικό αργίλιο.

DTaP, IPV, HBV και Hib *: (διφθερίτιδα, τέτανος, πολιομυελίτιδα, ηπατίτιδα Β και αιμόφιλο της γρίπης τύπου Β) Γίνεται σε βρέφη ηλικίας 2 έως 12 μήνες με επαναληπτικά σε λιγότερο από ένα χρόνο. Περιέχει υδροξείδιο αργιλίου, φορμαλδεΰδη, και βόειο ορό.

Το Gardasil HPV: Ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων Φτιαγμένο από τη Merck. «Συνιστώμενες» 3 ενδομυϊκές ενέσεις. Είναι τριπλό εμβόλιο.μεσα σε περιοδο 2 και 6 μηνων από την εναρξη του εμβολιασμού.Το ξεκινάνε από τα 11 λένε αλλά τελευταια διαβασα θα το πάνε και πιο νωρίς, για μια σπάνια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Περιέχει πολυσορβικό 80, χλωριούχο νάτριο, αλουμίνιο, και μια «μετουσιωμένη» (κατακερματισμένη και αποδυναμωμένη) μορφή του ιού.

Τοξικά συστατικά των εμβολίων και οι δυσμενείς επιπτώσεις τους:

• Ορός βοοειδούς: Εξάγεται από το δέρμα αγελάδας. Όταν εισαχθεί με ένεση προκαλεί διαταραχές του συνδετικού ιστού, αρθρίτιδα και ερηθυματώδη λύκο, Επίσης δύσπνοια, χαμηλή αρτηριακή πίεση, πόνο στο στήθος και δερματικές αντιδράσεις.

• Σορβιτόλη: Συνθετικό γλυκαντικό το οποίο μεταβολίζεται πολύ αργά και επιδεινώνει τον ερεθισμό του εντέρου και προκαλεί γαστρεντερικά προβλήματα.

• Ζελατίνη: Προέρχεται από το κολλαγόνο που βρίσκεται στο δέρμα και τα οστά ζώων. Η ένεση ζελατίνης ενέχει τον κίνδυνο της μόλυνσης από συνθετικές ορμόνες ανάπτυξης και της BSE (νόσος των τρελών αγελάδων).

• Χλωριούχο νάτριο: Αυξάνει την αρτηριακή πίεση και αναστέλλει τη σύσπαση των μυών και την ανάπτυξη.

• πρωτεΐνη αυγού: Τα εμβόλια παρασκευάζονται σε αυγά (σίγουρα μη οργανικά).Μπορεί να περιέχουν αυξητικές ορμόνες, αντιβιοτικά, και βακτήρια σαλμονέλας.

• Thimerosal: Ένας νευροτοξικός υδράργυρος που προκαλεί αυτισμό: Υπάρχουν 25 mcg σε ένα μέσο όρο εμβόλιο της γρίπης, και το όριο ασφάλειας της EPA είναι 5 μικρογραμμάρια, έτσι τα παιδιά που θα έχουν εμβολιασθεί ταυτόχρονα με πολλαπλά εμβόλια λαμβάνουν πάνω από 10 φορές το όριο ασφαλείας του υδραργύρου σε μία μέρα.

• Ανθρώπινη αλμπουμίνη: Τό μέρος της πρωτεϊνης του αίματος που λαμβάνεται από ανθρώπινο φλεβικό πλάσμα από πολλούς δότες. Όταν γίνει η ένεση προκαλεί πυρετό, ρίγη, κνίδωση, εξάνθημα, κεφαλαλγία, ναυτία, δυσκολία στην αναπνοή και ταχυκαρδία. Η ένεση από «συγκεντρωμένο αίμα πολλών δοτών» μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της μάζας των κυττάρων του σώματος και να προκαλέσει λοίμωξη από τον ιό της ανοσολογικής ανεπάρκειας, ή να περιέχει SV40, AIDS, καρκίνο ή ηπατίτιδα Β από τοξικομανείς.

• Φορμαλδεΰδη: Πολύ καρκινογόνο υγρό που χρησιμοποιείται για τη βαλσάμωση πτώματων .Ιεραρχικά μία από τις πιο επικίνδυνες ουσίες για την ανθρώπινη υγεία. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη του ήπατος, γαστρεντερικά προβλήματα , αναπαραγωγικές παραμόρφωσεις, αναπνευστική δυσχέρεια και καρκίνο. Επιπλέον, η φορμαλδεΰδη έχει γίνει γνωστό ότι αποτυγχάνει να απενεργοποιήσει τον ιό του εμβόλιου που προορίζεται να θεραπεύσει, επιτρέποντας έτσι ένα ζωντανό ιό να εισέλθει στο αίμα σας και να μολύνει το σύστημά σας.

• Φαινοξυαιθανόλη: Ένας αιθέρας γλυκόλης / χημικός. Ιδιαίτερα τοξική για το νευρικό σύστημα, τα νεφρά και το συκώτι. Το FDA προειδοποιεί ότι «μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ), εμετό και δερματίτιδα εξ επαφής» στα καλλυντικά. Φανταστείτε όταν εγχέεται στο αίμα σας.

• Φωσφορικό αργίλιο: αυξάνει σημαντικά την τοξικότητα του υδραργύρου, έτσι η προσοχή για την ελάχιστη ανοχή σε υδράργυρο υποτιμάται σοβαρά.Οι CDC επιστήμονες και όλοι οι γιατροί το γνωρίζουν καλά αυτό.

• MSG (όξινο γλουταμινικό μονονάτριο): Μετά την ένεση γίνεται νευροτοξίνη, που προκαλεί διαταραχές στο ΚΝΣ, και εγκεφαλικές βλάβες στα παιδιά. («Τροφή»: Για το συγκεκριμένο μην ανησυχείτε… έχουν φροντίσει να υπάρχει στα τρόφιμα πλέον!)

Αν αρέσκεστε στα ψέματα,μπορείτε να επισκεφθείτε το vaccinateyourbaby.org, όπου σας λένε ότι η φορμαλδεΰδη είναι ασφαλής επειδή είναι «παρόν στο περιβάλλον και είναι ένα υποπροϊόν του μεταβολισμού,και ότι είναι ήδη παρούσα στο ανθρώπινο σώμα.»Μπορούν επίσης να σας ενημερώσουν ότι το αλουμίνιο είναι καλό για σας, επειδή «το αλουμίνιο επίσης βρίσκεται συνήθως σε τρόφιμα, νερό, βρεφικό γάλα και ακόμη και στο μητρικό γάλα.» Δηλαδή , αν είναι στο περιβάλλον, πρέπει να είναι ασφαλή και για την ένεση στις φλέβες σας (οπότε γιατί να μην χρησιμοποιούν το δηλητήριο του φιδιού, χλωρίνη, ή ουράνιο;).
—————————————————————————————————-

[1] @episthmi: Αυτός ο «κύριος» Ter Meer είναι από τους βασικούς συντελεστές της δημιουργίας του Codex Alimentarius το 1962


Τα εμβόλια είναι άπυρη φορά … Εις βάρος τον αθώων παιδιών, παιδιών μας γιατί όλη έχουμε παιδιά και μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα μας αυτό να συλλογιστείτε και να αντιδράσετε … ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ παντού να το δει όλος ο κόσμος ….ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου