Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Πιστεύετε στους Δράκους; (απαντήστε μετά το video)

Βγήκαν τα Νεφελίμ;;;

Το παρακάτω video θα σας κάνει να πιστέψετε ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι πράγματι υπάρχουν δράκοι.

Όταν είδαμε το παρακάτω video με την καταγραφή του δράκου που έγινε στο Over Truro της Αγγλίας στης 11 Οκτωβρίου 2013, νομίζαμε ότι βλέπαμε ένα δράκο που το είχε σκάσει από την ομώνυμη και πολλή επιτυχημένη σειρά Game Of Thrones. Αν και εκεί φαίνονται πραγματικά αληθινοί!!!
Πιστεύεται στους Δράκους;

Δείτε το video με την Απίθανη καταγραφή του Red Dragon όπως τον ονομάζει ο O7TV ο οποίος ανέβασε το video στο youtube!!!!

  

atia-ufo.gr

2 σχόλια:

  1. πιστευω στους δρακους , πως υπηρχαν καποτε πριν πολλα πολλα χρονια ! οσο για το βιντεο το ποιο πιθανο να ειναι ψευτικο διοτι 1) οι Δρακοι εχουν εξαφανιστει , 2) με τα μεσα και την τεχνολογια που εχουμε ευκολα μπορουμε να κανουμε ενα βιντεο ακομα και καλητερο απο αυτο 3) οι δρακοι δεν ειναι οπως νομιζουν οι περισσοτεροι με τεραστια κερατα και σωματα και βγαζουν φωτιες και αλλες τετειες μπουρδες ...ηταν ζωα οχι τεραστια αλλα σε μικρο μεγεθος και με μεγαλα φτερα γι αυτο μπορουασν να πεταξουν , τρωγαν αλλα ζωα συνηθως καναν επιθεσεις σε προβατα , αγελαδες στις φαρμες πολλε φορες , οι ανθρωποι τους κυνηγισαν γτ καταστρεφαν τα κοπαδια τους , σκοτωναν τους αθρωπους μονο και μονο επειδη οι ανθρωποι τους κυνηγουσαν και οχι για να τους φανε απαρετητα , απλα ηταν αγρια ζωα ! Οσο για την υπαρξη των δρακων εχουν ανακαληφθει κοκαλα και βεβαια εχουν γραψει και ζωγραφιστει πολλες φορες(πχ εικονα αγ.Γεωργιου κ.α).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχασα να αναφερω πως υπηρχαν και δρακοι χωρις φτερα ! και αλλοι που ειχαν αλλα δεν μπορουσαν να πεταξουν ( δλδ σαν τις κοτες που εχουν αλλα δεν μπορουν ) ......αναφορικα σημερα υπαρχουν ζωα που ειναι κατι μεγαλες σαυρες και τις λενε δρακους "και το στομα που βγαζει φωτιες" ειναι το σαλιο τους που ειναι τοξικο γεματο βακτιρια....... , υπαρχουν και στην Αφρικη !

      Διαγραφή