Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΟΓΗΪΝΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Στο ψυχικό επίπεδο τον λόγο έχουν οί συγκινήσεις. Η ευαισθητοποίηση του εσωτερικού μας κόσμου, μας δίδει την δυνατότητα της νοητικής σύλληψης της ουσίας όλων των δημιουργημάτων, ή οποία ξεπερνά τον περιορισμό των ορίων του κόσμου μας μέσα από τον οποίο οί μορφές εκφράζονται λεκτικά και νόμο - οριακά .Η ανθρωπότητα βιώνει κάθε στιγμή την απειλή μιας αρνητικής ενέργειας που εμποδίζει την εξέλιξη. Ο φόβος και η ανασφάλεια της πραγματικότητας μέσα από την οποία νοεί τον εαυτό του ο καθένας , έχει ως επίκεντρο την αποδυνάμωση και συγχρόνως τον έλεγχο της Θελήσεώς του. Μέσα από αυτήν την κατάσταση , είναι το εύκολο υποψήφιο θύμα για την αρπαγή της Ψυχής του από την υπογήϊνη σκοτεινή δύναμη.

.
Μετά το 9000 π.Χ., οι ειδικοί ερευνητές υπολόγισαν ότι πάνω στην Γή ο πληθυσμός είχε μειωθεί δραματικά ενώ μετά από 3000 χρόνια υπερπενταπλασιάσθηκε. 
Μας δίνεται το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι τα γεγονότα του κατακλυσμού του 9000 π.Χ. θα πρέπει να είχαν αποβεί μοιραία για την ανθρωπότητα που η παρουσία της υπολογίζετε πάνω στον πλανήτη εκατομμυρίων ετών . 
Όχι μάλλον τόσο από την πλημμυρά , αλλά και από κάποια ηλιακά και κοσμικά φαινόμενα. Ο Πλάτωνας το λέει καθαρά, λίγοι άνθρωποι σώθηκαν και αυτοί ήταν ορεσίβιοι και αγράμματοι. 
Αν όμως δεχθούμε την υπόθεση του τεράστιου πολιτισμού που επικρατούσε , με τις γνώσεις και τις δυνατότητες παρατήρησης ουράνιων φαινομένων που θα είχαν , ίσως εξάγουμε το συμπέρασμα πώς είτε τα γεγονότα προέρχονται από πλανητική συμφορά από έναν αστεροειδή που συντάραξε την Γή, είτε από χρήση εκ μέρος των Ατλάντων δυνάμεων κοσμικής ενέργειας , έφερε μια ξαφνική εκκαθάριση μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη. 
Από την άλλη όμως πλευρά, η μυθολογία μας, λέει πώς ο Δίας εκκίνησε τον μαζικό αφανισμό μιάς ανθρωπότητας βιολογικά μεταλλαγμένων με τους οποίους δεν είχε καμμιά σχέση ο αληθινός άνθρωπος , ο εκ του Θείου σπέρματος προερχόμενος. Ο Δίας , δέν νοιώθει κανένα οίκτο ούτε και όταν ο Προμηθέας λέει  «…Ευθύς μόλις εκάθησε στον πατρικό τον θρόνο {ο Δίας} αμέσως στους θεούς μοιράζει δώρα…μα για τους δύσμοιρους ανθρώπους σκέψη δεν έκαμε καμμιά , αλλ΄ ήθελε αφού τους αφανίσει όλους , καινούργιο να δημιουργήσει γένος» 
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ 228-556 . 

Άλλωστε , αν παρατηρήσουμε καλλίτερα τις διηγήσεις των μύθων, αλλά και μέσα από τά έργα των αρχαίων συγγραφέων, θα ανακαλύψουμε πώς παλαιές γνώσεις διασώζονται ή περνούν σκοπίμως , για να μην χαθεί ή μνήμη των γεγονότων , αλλά και για να μείνουν οι πληροφορίες για τά τότε γεγονότα. Ο Προμηθέας δηλαδή, για αυτούς πού στεναχωριέται για τον αφανισμό τους από τον Δία , ήταν ένα μεταλλαγμένο είδος ζώου , παρέμβαση πιθανών πάνω σε πιθήκους από τον ίδιο, πού τους νοιώθει και σαν παιδιά του , «…εγώ όμως τόλμησα και με το να πηγαίνουνε στον Άδη γλίτωσα τους θνητούς να μην ξολοθρευτούνε …ενώ πρίν ήτανε βρέφη στο μυαλό συνετούς τους έκανα και των ενστίκτων τους κυρίαρχους …Αυτοί παλιότερα , κυττάζοντας άδικα κύτταζαν κι αφουγκραζόμενοι δεν άκουγαν …κι’ ούτε σε…σπίτια πήγαιναν … μα σαν τα φτερομύρμηγκα στων σπηλαίων τα ανήλια βάθη καταχωμένοι ζούσαν…μέχρι που βέβαια εγώ τους έδειξα των άστρων τις ανατολές και τις κρυμμένες δύσεις…Από τον Προμηθέα οι θνητοί τις τέχνες έχουν όλες» 

Κάποιο μέρος από τους διασωθέντες όμως, μαζί με την ατλάντια τεχνολογία που διαχειρίζονταν, προφανώς κατέφυγαν κάτω από την γή και παρέμειναν εκεί για αιώνες. Σήμερα, όπως και παλαιότερες αναφορές που γίνονται , οι εμφανίσεις περίεργων ιπτάμενων οχημάτων μπορεί κάλλιστα να προέρχονται από υπόγειες βάσεις και να είναι μια τεχνολογία της πάλαι ποτέ εποχής. Πιθανών λοιπόν και να προέρχονται από εκεί, από τον υπόγειο αυτόν κόσμο τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα οχήματα. 
Γιατί και ο καθένας άλλωστε δεν θα αναρωτιόταν , γιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα σε αυτά τα σκάφη και εμφανίζονται σε λίγους και συνήθως νύκτα; Αν είναι από τον έξωγαλαξιακο μας χώρο, έκαναν τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να παίζουν μαζί μας ; 
Αν είναι από έναν μακρινό γαλαξία και έχουν αναπτύξει τέτοια τεχνολογία θα πρέπει λογικά να έχουν και έναν υψηλού επιπέδου πολιτισμό , άρα εδώ θα ανέπτυσσαν σχέση συνεργασίας και επαφής και όχι όπως θέλουν να υπονοούν οι εξουσιαστές των μέσων ενημέρωσης , και να αφήνουν να δέχεται η κατευθυνόμενη μάζα, ότι δηλαδή εμείς είμαστε ακόμα σε χαμηλό επίπεδο και απροετοίμαστοι για να τους δεχθούμε. 
Γιατί, πέρα όλων των άλλων, θεωρείται λογικό, τα εξωγαλαξιακά ταξίδια να έχουν πάνω από όλα την ανάγκη επαφής με την ζωή άλλων πλανητικών συστημάτων. Σκεφτείτε πώς είναι κατά βάθος αβάστακτη η σκέψη, πώς μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να μην υπάρχει πουθενά αλλού ζωή πέρα από τον δικό μας πλανήτη. Αλλά αν είχαμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε κάπου ζωή, το πιο σημαντικό θα ήταν να επικοινωνήσουμε μαζί τους. 

Πώς λοιπόν θα θέλαμε εμείς να μην υπάρξει μια τέτοια επικοινωνία από κάποιους που έρχονται σε μας; 

Το πιθανότερο είναι να είναι όντως γνώστες του τι συνέβη στον πλανήτη αυτόν , και γνωρίζουν πώς έχουν γίνει στο παρελθόν μεταλλάξεις όντων με αποτέλεσμα τα ανθρωποειδή . 
Πώς ανάμεσα σε λίγους ουράνιους ανθρώπους , τους προερχόμενους εκ του ουράνιου σπέρματος, έχουν πολλαπλασιασθεί σε βαθμό κακουργήματος οι ονάνθρωποι.
 Άλλωστε, οι κάτοικοι των εξελιγμένων πλανητικών πολιτισμών πού θα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την ατμόσφυρα του πλανήτη τους, πόσο μάλλον του ηλιακού τους συστήματος, όχι βέβαια με την γνωστή σε μας ενέργεια, θα έχουν λάβει τά μηνύματα τους , πρώτα μέσω της συμπαντικής συνείδησης, αλλά και μέσω των Οργονοστοιχείων του χώρου , ή μορφο-γενετικών πεδίων, πού μεταδίδεται κραδασμικά η κάθε αλήθεια, η κάθε
επιρροή, και το κάθε τι που μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς και από το πιο μακρινό σημείο του Σύμπαντος. 

Όπως η σκέψη. Οι έχοντες νοητική επαφή με τον Συμπαντικό χώρο, οπουδήποτε, θα έχουν λάβει τα μηνύματα . Θα έχουν γνώση για τον πλανήτη μας

 Όσο για την θεωρία περί των κακών εξωγήινων, που κρύβονται και κάνουν τις παιδαριώδης κινήσεις της επιλεκτικής εμφάνισης μόνο σε κάποιους , που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνονται και πιστευτοί από τους πολλούς, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το συζητάμε. Θα έπρεπε ίσως να είμαστε πιο καχύποπτοι , για το πότε άρχισε ο σάλος γύρο από τα εξωγήινης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, μήπως από τότε που κάποια νέα τεχνολογία μπήκε σε λειτουργία;
 Και ακόμα, μήπως κάποιους συμφέρει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας προς τα πάνω και όχι κάπου αλλού;

 Όπως , το τι γίνεται κάτω από τα πόδια μας; 
Η τεχνολογία και τα συναφή της , είναι πολύ πιθανών, κατά την θεωρεία της κούφιας γής, να είναι υπογήϊνα κατασκευάσματα των αρχαίων Τιτάνων και Ατλάντων και που μάλιστα σε συνεργασία με τα εκάστοτε υποχείριά τους , τους εδώ εξουσιαστές , ετοιμάζουν το έδαφος για την νέα εποχή με τον ερχομό μιας επερχόμενης νέας φυλής. 
Λέγετε ακόμα, ότι κάτω από το Θιβέτ υπάρχουν πολλές στοές που συνδέονται με ένα παγκόσμιο δίκτυο και ότι σε πολλά μέρη του κόσμου υπάρχουνε κρύπτες με τα μυστικά των αιώνων. 
Ακούγεται ότι κάτω από τον ναό του Σολομώντα υπήρχε μια τέτοια υπόγεια κρύπτη με στοά που συνδεόταν με άλλες, και για τον λόγο τής οποίας έγινε η εκστρατεία των σταυροφόρων ιπποτών, που εκτός των άλλων υπήρχαν και τεράστιες ποσότητες χρυσού. 
Στο όνομα του Αλαντίν, κρυπτογραφείται ένας Άτλαντας με τεράστιες ποσότητες χρυσού. Και ότι το μαγικό του λυχνάρι είναι μια τεχνολογία με την χρήση της οποίας έχει τηλεπαφική πρόσβαση .  


Όλες δε οι πυραμίδες του κόσμου συνδέονται με στοές μεταξύ τους μέσω ενός δαιδαλώδες υπόγειου κόσμου. Ένα μεγάλο άνοιγμα που οδηγεί εκεί κάτω , βρίσκετε στην Βραζιλία.
 Εκεί λένε ότι οι Ίνκας κατασκεύασαν κρυφές πόρτες από πελεκημένες ογκώδεις πέτρες που κρύβουν τα ανοίγματα για τις στοές που οδηγούν μέσα από περίπλοκους λαβύρινθους στην υπόγεια πολιτεία των επιζώντων Ατλάντων. Μήπως ήταν η Agharta των ζώντων θεών που έψαχνε ο Χίτλερ με το όνομα Θούλη {ή θόλος, που θα παρέπεμπε στην κούφια γή}, και από όπου πήρε και τεχνολογία που έχει σχέση ακόμα και με ιπτάμενους δίσκους;
Προς βοήθεια της ανευρέσεώς της λένε ότι είχαν έρθει από υπόγειες διαδρομές 100 μοναχοί από το Θιβέτ στην Γερμανία. 
Πολλές είναι και οι διαδόσεις ότι ο Χίτλερ δεν πέθανε , αλλά διέφυγε κάτω από την γή προς την υπόγεια εκείνη ατλάντια πολιτεία. .
 Άλλωστε έχει ειπωθεί πώς από το μυστικό συμβούλιο αποκρυφιστών που είχε οργανώσει ο Χίτλερ με την επωνυμία «Τάγμα της Θούλης» και «Ομάδα Βρίλ», πήρε την πληροφορία πως κάτω από τους απέραντους πάγους της Ανταρκτικής υπάρχουν εύφορες πεδιάδες με θερμές πηγές. Όταν λένε «κάτω» προφανώς εννοείται το πέρασμα στον κάτω κόσμο όπου όχι μόνο κατοικείται, αλλά υπονοείται και η ύπαρξη ενός εσωτερικού ήλιου, ή «Ήλιου του Μεσονυκτίου». 
Τις εύφορες αυτές περιοχές επισκέφθηκε σώμα αποτελούμενο από άνδρες και γυναίκες της μυστικής οργάνωσης των Ναζί με οχήματα πολλαπλής κίνησης . 
Τα οχήματα, και μεγάλο μέρος εξελιγμένης τεχνολογία για την εποχή, λέγεται πώς ίσως να προέρχεται από την επαφή με κάποιον κρυφό ιερατείο κατοίκων του υπόγειου κόσμου Αφορά μια τεχνολογία την οποία διαθέτουν σήμερα στα εργαστήρια της Αρέα21

Με την χρήση της δύναμης «Βρίλ», της Οφιούχου ενέργειας εκείνης που θα μπορούσαμε να υποψιασθούμε ότι αποτελεί τον εσωτερικό εκείνον ήλιο, και που πιθανών να είναι το «μέρος του Πυρός» που εγκλωβίστηκε στο κέντρο της Γής με την επωνυμία Εωσφόρος, οι ικανότητες των εσωγήϊνων κατοίκων είναι μαγικές. 

Με την χρήση της μπορούν να ελέγχουν καταστροφικά το ανθρώπινο δυναμικό. Είναι μέρος από την ίδια δύναμη στην οποία μπορούμε και εμείς να έχουμε πρόσβαση , με την διαφορά, ότι η δική μας είναι Ουράνια, απευθείας από τον Συμπαντικό χώρο, και η οποία υπάγετε στον νόμο της Αγνότητας, του Αγαθού, και της καθαρής καρδιάς για να λειτουργήσει. 

Σε διαφορετική περίπτωση , η αρνητική σκέψη και η εγωιστική επιθυμία , κατεβαίνει στο χαμηλό υπογήϊνο χώρο όπου διεγείρετε η Οφιούχος δύναμη , πού όταν ανεβαίνει στην επιφάνεια διεγερμένη , έχει μόνο καταστροφικά αποτελέσματα για τον επικαλούμενο. 

Μέσω λοιπόν του αναλόγως του πόσο , σε όλο και πιο υλικών και εγωιστικών επιθυμιών ερεθίζεται ο ανθρώπινος νούς , κατ’ εντολή των ατλάντων υπογήϊνων , και υλοποίησης τών σχεδίων των μέσω των εντολοδόχων των επί την Γή , οι οποίοι κατευθύνουν την ανθρώπινη προσοχή προς τα υλικά, και δή τα χρήματα με τα οποία θα τα αποκτήσουν, καθώς και τις απολαύσεις των αισθήσεων, εξασθενούν την αντίσταση της προσωπικής θέλησης, γίνονται άβουλοι και έρμαια, ούτως ώστε αποδυναμώνουν το ενεργειακό τους ψυχισμό τον όποιον έλκουν και ζωογονούν με αυτόν την δική τους πηγή δύναμης, τον Εωσφόρο, του όποιου την ενέργεια κάνουν χρήση. 
Με αυτόν τον τρόπο χάνει κανείς την ψυχή του. Λέγετε πώς όταν έρθει ο κατάλληλος καιρός θα κάνει την εμφάνισή του ο βασιλιάς του κόσμου , όπως τον αποκαλούνε ειδικά στο Θιβέτ , και ο οποίος θα έρθει από το μυστικό υπόγειο βασίλειο του . 
Για να κάνει όμως την εμφάνισή του εδώ πάνω, χρειάζεται μεγάλο δυναμικό ενέργειας εκ της πηγής από την οποία αντλεί τα στοιχεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει γίνει φόρτιση από την ανθρωπότητα που το μεγαλύτερο μέρος της θα έχει πέσει στην απομάκρυνση από την πίστη στον Θεό. Κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. 
Μέσω της πίστεως στην δύναμη του χρήματος ο άνθρωπος χάνει την αντίστασή του και την ψυχή του. Μετά από αυτήν την κατάσταση , θα γίνουν μαζικές εκκαθαρίσεις λαών, ούτως ώστε να έρθει η εμφάνιση του Αβαδών , όπως λένε και οι γραφές. Με την εμφάνισή του , αυτού και των ορδών του, θα επιδιώξουν την επαναλειτουργία και επανενεργοποίηση της Στύγας, μέσα από την οποία θα έχουν την πρόσβαση να ανέλθουν στον ουρανό. 
Το όνομά του βασιλιά του κάτω κόσμου , αν και δεν μας ενδιαφέρει, πολλοί έχουν πεί πώς είναι αυτό του Μετρέγια, Αλλά έχουν ακουστεί και άλλα που πιθανών να σημαίνουν κάτι πιο γενικό όπως, Γκέζαρ Χάν , βασιλιάς Κάλκι, και Τσάκραβαρτίν , που προέρχονται από Θιβετιανούς και Ινδούς. 
Ο βασιλιάς του κόσμου που ζεί στην Shamballah, λένε πώς παίρνει εντολές από το Συμβούλιο του Σύμπαντος, που τού παραδίδονται όταν η Συνέλευση βρίσκεται σε εναρμόνιση με τις ανθρώπινες σκέψεις . 
Έτσι καθοδηγούνται οι σκέψεις των κυβερνώντων στην επιφάνεια του πλανήτη , των βασιλιάδων και των ηγετών των χωρών που υπακούουν πειθήνια σε κάθε απόφαση που θα τους αναγγελθεί , όσο να αφορά τις κινήσεις τους για τα σχέδια και τους προγραμματισμούς τους. 
Όμως , και ο Ησίοδος άφησε κάποιο μήνυμα για Ζώντες Θεούς, για τους αθάνατους του Δία. « Όταν στους θνητούς ανάμεσα βρίσκονται θεοί αθάνατοι …Γιατί όντως υπάρχουν μυριάδες τρεις αθάνατοι φύλακες απ΄ τον Δία …που παρακολουθούνε τις δίκες αχνοσκέπαστοι, και τις κακές τις πράξεις .» Αυτούς , πολλοί συγγραφείς αποκάλεσαν Αργοναύτες, ή «Έψιλον»


ΠΗΓΗ

-----------------------------------------------------------------------------
Η υπογήϊνη τεχνολογία
Πυραμίδες απο Γυαλί βρέθικαν βυθισμένες στο Τρίγωνο των Βερμούδων


Οι μυστηριώδεις λόφοι των Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου