Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Για σένα που νομίζεις.. ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..

  Όλοι μιλάνε σήμερα στα προδοτικά ΜΜΕ για νίκη της Δημοκρατίας όμως εγώ νοιώθω μια βαθιά θλίψη και μία ανησυχία και δεν μπορώ να πανηγυρίσω το μπαγλάρωμα των ηγετών της Χρυσής Αυγής. 

29/9/13.  Νομίζω είναι ημέρα ντροπής που θα μείνει στην ιστορία

..Αν θα υπάρχει ακόμη και ιστορία








Στο μυαλό μου τριγυρίζει τι ποιηματάκι του Μπέρτολτ Μπρεχτ



Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…

Και το γράφω αυτό το άρθρο για σένα που νομίζεις..
ότι η δική σου σειρά δε θα φτάσει ποτέ..


Ότι καίγεται το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό σου, ότι η ζωή σου δεν επηρεάζεται από εκείνη του διπλανού σου..


Κι όμως θα έρθει και η δική σου σειρά για δεύτερη φορά στην ιστορία ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ όταν θα καταλάβεις ότι οι ηγέτες σου σε δουλεύουν ψιλό γαζί και καμιά σχέση δεν έχουν με τα αριστερά πιστεύω σου.. Μία γεύση πήρατε από την στάση του αριστερού Κουβέλη που ενώ έχει εξασφαλισμένη και αφορολόγητη την περιουσία του στον ΚΙΣ στήριξε τα μνημόνια εξυπηρετώντας το σύστημα. 

Θα έρθει και η δική σου σειρά ΑΝΤΑΡΣΥΑκέ και ΑΝΑΡΧΙΚΕ γιατί ξέρετε ότι είστε μονίμως στο στόχαστρο του συστήματος. Άμα θες κάνε καμιά μαγκιά αυτές τις ημέρες..

Θα έρθει και η δική σου σειρά ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ που κρατάς αναμμένη την φλόγα του ελληνισμού στην καρδιά σου και τα μηνύματα τα έχεις πάρει εδώ και καιρό ότι είσαι στόχος προς εξαφάνιση    

Θα έρθει και η δική σου σειρά ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ όταν θα σου επιβάλλουν το χάραγμα, η ώρα πλησιάζει και μην νομίζεις πως πρόκειται για άλλους. 

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σύντομα θα έρθει να σου επιβάλλει νέα μνημόνια δεσμά αλυσίδες τσιπάκια, θα σου επιβάλλει τι θα τρως πως θα επικοινωνείς πως θα αγαπάς και αν θα επιτρέπεται να πολλαπλασιάζεσαι και αν θα έχεις το δικαίωμα να αυτοαποκαλείσαι Έλληνας..

Τότε θα χρειαστεί και εσύ να αποφασίσεις και αναγκαστικά θα συναινέσεις γιατί οι θεσμοί που θα σε προστάτευαν άφησες να καταλυθούν.

Κάποια από τα σχόλια στην ομάδα σήμερα:

Είναι πλήγμα για την δημοκρατία Μ@λ@κ@ Νεοέλληνα!! Μην χειροκροτείς τέτοιες φασιστικές και πραξικοπηματικές πράξεις επειδή τώρα είναι εναντίον του Φασίστα.Τότε ήταν ο κουμουνιστής τώρα ο φασίστας Ναζιστής, μετά θα είσαι εσύ που θα αρνηθείς το τσιπάκι και μετά εσύ που δεν θα είσαι υπάκουος δούλος του συστήματος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ξεκάνουν έναν έναν όποιον αντιστέκεται. Χρησιμοποίησαν την Χ.Α και τώρα που την στηρίζει σημαντικός αριθμός λαού, τον αντιμνημονιακό λόγο της όχι τόσο την οργάνωση έτρεξαν τρομαγμένοι να τους θέσουν πραξικοπηματικά στο περιθώριο. Δεν είμαι Χρυσαυγίτης ούτε καν δεξιός αλλά με τρομάζει ο τρόπος που με το έτσι θέλω έβγαλαν εκτός νόμου μία τόσο σκληροπυρηνική οργάνωση.
Ποια δύναμη θα μπορέσει να τους αντισταθεί;;; 

Ένας και μοναδικός μέχρι τώρα που μίλησε με τον ίδιο προβληματισμό ήταν ο Δικηγόρος Δημητρακόπουλος και τον έκοψαν στον αέρα


  • "Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής"

Ο γνωστός ποινικολόγος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση αφού με παρέμβαση του στο δελτίο του ΑΝΤ1 και αφού πρώτα τόνισε ότι είναι Αριστερός, αποκάλυψε ότι δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης". 

Όταν μάλιστα προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει τον κόψανε λίγο βιαστικά... στον αέρα!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΣΥ..

Δείτε το VIDEO...




Το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο υποσχέθηκε ο Βενιζέλος…

Με τα φιλαράκια του, Μπενέ Μπερίτ, καi όλες τις Εβραϊκές Οργανώσεις –Εργάτες του Διεθνούς Σιωνισμού, συναντήθηκε ο Βενιζέλος στο ταξίδι του στην Αμερική….

Ενώ παιχνίδια παίζονται και με την ΑΟΖ και την νήσο Στρογγυλή. 
                             

  • ''Παραβιάζονται δικονομικά και ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό αν έγινε τώρα θα ξαναγίνει'' 
..και αυτό το είπε ο Δεξιός Σαράκης αυτός που πρόδοσε τους ΑΝΕΛ και γλύφει κάθε μέρα τον Σαμαρά.


Σενάρια εκλογών από το τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 


  • Δημητρακόπουλος 3/10/13 : ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ότι Βίωσε το ΤΡΑΓΙΚΟ περιστατικό στα δικαστήρια να ΠΙΕΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ να αποφασίσουν κατά της ΧΑ , και φωνάζει ότι Δεν ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ το κατηγορητήριο 



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ: Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα και πιέσεις από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ήρθαν στο υπουργείο από ΑΜΕΡΙΚΗ και Ελλάδα και πίεζαν :





                                                  

ΒΓΟΝΤΖΑΣ : " ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ MARFIN"..ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ
Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έγιναν χθες το βράδυ από τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα, υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην…. τηλεοπτική εκπομπή «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ» του BLUE SKY


         <=Εγκληματίες !!!

Τσακίζει... νομικά κόκκαλα το κατηγορητήριο που έχει συντάξει η 

Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, για τους 27 κατοίκους της Χαλκιδικής που κλήθηκαν να καταθέσουν ως «ύποπτοι», επειδή αντιδρούν στα «επενδυτικά» σχέδια της Ελληνικός Χρυσός.

03/10/13  Μέχρι και το παραπαίδι του Σόρος, ο σφίχτερμαν οικονομολόγος διαφωνεί με τους χειρισμούς και προειδοποιεί:

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Βαρουφάκη σχετικά με την υπόθεση «Χ.Α.»

  • Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Βαρουφάκη σχετικά με την υπόθεση «Χ.Α.»


«Όταν διάβασα πως εν ενεργεία βουλευτές συνελήφθησαν, δαγκώθηκα. Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν την 21η Απριλίου του 1967».

«Βέβαια αν οι αρχές καταφέρουν να συνδέσουν τους συλληφθέντες άμεσα, στα δικαστήρια, και με νομικά άψογο τρόπο, με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα, τις απόπειρες δολοφονίας στην Μεταμόρφωση και στην Ιχθυόσκαλα κλπ, τότε θα αποδειχθεί ότι είχα άδικο να «δαγκώνομαι» σήμερα. Αν όμως (όπως φοβάμαι ότι θα γίνει) η κατηγορία βασιστεί στα περί "δόμησης εγκληματικής οργάνωσης με αυστηρή ιεραρχία" ελλείψει όμως πειστικών αποδεικτικών στοιχείων για τα συγκεκριμένα εγκλήματα των ηγετών και στελεχών της οργάνωσης, τότε το δημοκρατικό πολίτευμα θα έχει ηττηθεί κατά κράτος».

Στη συνέχεια, τοποθετούμενος επί του ζητήματος με ξεκάθαρο τρόπο, αναφέρει:

«Ως άτομο έχω το δικαίωμα να κρίνω πως η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική, απεχθής, μισανθρωπική συμμορία που όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να βάλουμε στο περιθώριο. Ως πολίτης όμως απαιτώ από το κράτος μας να μην προβαίνει σε χαρακτηρισμούς ατόμων ή οργανώσεων προ της απόφασης δικαστηρίων. Απλά να συλλαμβάνει όταν υπάρχουν αποδείξεις για εγκληματικές πράξεις και να αφήνει την δικαιοσύνη να αποφανθεί. Συλλήψεις βουλευτών επειδή συνέστησαν κόμμα που σιχαινόμαστε, χωρίς αποδείξεις που να μπορούν να σταθούν στο δικαστήριο για ενοχή όσον αφορά συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις, συνιστούν Ολοκληρωτική Ήττα της Δημοκρατίας».

Για να καταλήξει:

«Ελπίζω, και εύχομαι, οι αρχές να έχουν αυτές τις αποδείξεις στο τσεπάκι. Αλλιώς σκεφτείτε το όνειδος την ώρα που ο Μιχαλολιάκος θα εξέρχεται θριαμβευτικά από το δικαστήριο μετά από μια αθώωση...».


Πηγή: 


11/10/13 Δεν περιμέναμε τόσο γρήγορες δημοκρατικές διαδικασίες αλλά τα γεγονότα τρέχουν.. 

 <= Η ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..


Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές !!!!!!! ΟΥΠΣ.. 

Ευθέως τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στοχοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας τον προσωπικά υπεύθυνο για τα όσα εκτιμά ότι εξυφαίνονται στο παρασκήνιο, με τις τηλεφωνικές υποκλοπές και την προσπάθεια να στηθεί προβοκάτσια σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των κοινωνικών κινημάτων.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ: ΜΕΤΑ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ". ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...

Χεστήκαμε αλλά διαβάστε το εδώ

Εμείς το είπαμε από την πρώτη στιγμή αλλά εσείς γουστάρατε που καιγόταν το σπίτι του αχώνευτου γείτονα..


ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ MARFIN

Dimitris-Papadimoulis4  <=Εγκληματίας !!!

εδώ:

Πω πω έχει και συνέχεια και από το ΚΚΕ και ΑΝΕΞ-ΕΛ δεν μιλάει κανείς!!!!! Εεεεεε σύντροφοι ξυπνήστε έχουμε χούντα ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ!!


"ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"-ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ MARFIN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται από κύκλους που δηλώνουν πως έχουν "καλή πληροφόρηση από κυβερνητικές πηγές" το σενάριο μέσα στο Σαββατοκύριακο ή τις επόμενες μέρες, να υπάρξουν συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία "τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τις οποίες δεν υιοθετεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η ΕΛΑΣ οδηγείται στις φημολογούμενες συλλήψεις μετά από διασταυρώσεις τηλεφώνων από το προρεκτοράτο της ΕΥΠ και τηλεφωνικές συνομιλίες που εμπλέκουν τους δύο από αυτούς στην δολοφονική επίθεση κατά της Marfin και το ένα από τα τρία στελέχη στην καταδρομική επίθεση αγνώστων κατά της οικίας του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου στα Εξάρχεια όταν πέταξαν εύφλεκτο υλικό και του έκαψαν την πόρτα.


Οι "πληροφορίες" αυτές δύο σκοπούς πιθανόν να έχουν: Πρωτον να θέσουν στη γωνία και να στοχοποιήσουν τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες και δεύτερον να εξομοιώσουν την άσκηση ακροδεξιάς βίας με την ακροαριστερή ώστε να επικρατήσει ο διπολισμός και η θεωρία των δύο κακών άκρων με κερδισμένο το ξοφλημένο κόμμα της συγκυβέρνησης.


Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σας τα λέγαμε από την πρώτη μέρα !!!

Συνεχίζεται.. Όλοι μέσα!!!

Τελικά έστω προσωρινά την γλύτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.. Πήρε χαμπάρι έγκαιρα τι παιζόταν, φώναξαν, γκρίνιαξαν ίσως να έχουν και κανένα άσσο στο μανίκι, ίσως και να εξαγόρασαν με ψήφους σαν αυτούς που δώσανε χθες για την παύση της χρηματοδότησης της Χ.Α. Μια ψηφοφορία που διαφοροποιήθηκαν προς τιμήν τους ο Μανώλης Γλέζος και η Κωνσταντοπούλου!!! 

Σε αυτή όμως την ψηφοφορία η Χ.Α. βρήκε έναν σύμμαχο εκτός από το ΚΚΕ που άρχισε να αντιλαμβάνεται την παγίδα, πρόκειται για μία άλλη εγκληματική οργάνωση που υποστηρίζει μια άλλη εγκληματική οργάνωση αυτή στις Σκουριές της Χαλκιδικής. 
Μιλάμε για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.. Τελικά μήπως ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός είναι τα στοιχεία που ορίζουν μια εγκληματική οργάνωση. 

Π.Καμμένος: “Είμαι έτοιμος ακόμη και για φυλακή και για χειροπέδες”
kammenos  <=Εγκληματίας !!! 

24/10/13 «Είμαι έτοιμος ακόμη και για φυλακή και για χειροπέδες» τόνισε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Θα συλληφθούμε όλοι όσοι δε συμφωνούμε με την μνημονιακή πολιτική. Θα τους τσακίσουμε, δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τα σχέδιά τους. Ο εισαγγελέας παρενέβη όταν μίλησα με μανάδες παιδιών που πίνουν αρσενικό και δεν παρεμβαίνει για τις δηλώσεις Λοβέρδου («μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου») ή της κ. Σιδέρη», δήλωσε προβλέποντας ότι τα πράγματα θα σκληρύνουν.

«Θα ζητήσω μόνος την άρση ασυλίας» πρόσθεσε.
Συνεχίζεται...




ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

5 σχόλια:

  1. Τι σχέση έχει ο Χριστιανός, ο αναρχικός και ο αριστερός με τον Ναζί δεν κατάλαβα.Δηλαδή αν ποτέ έρθει και η ώρα του Τζέφρυ που μας έβαλε στο μνημόνιο να μπεί φυλακή έστω και με συνοπτικές διαδικασίες θα στεναχωρηθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξυπνας με τιποτα εσυ 1.58.00...εκτος αν εισαι ενας απ'αυτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.58.00 είσαι βλακας. πραγματικά, υπνωτικά σου δίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα υπαρχουν ακομη τετοια κοιμησμενα πλασματα στον τοπο μας?Η σχεση ολων μας ειναι οτι ειμαστε ανθρωποι,Ελληνες κ εχουμε δικαιωμα να υπερασπιστουμε τον τοπο μας.
    Να σε δω αυριο οταν θα ερθουν τα χειροτερα τι θα λες 1:58:00 ,θα αναρωτιεσαι ακομη τι σχεση εχουν μεταξυ τους ο Χριστιανος ,ο Αναρχικος, ο Αριστερος,ο Εθνικιστης?Οσοι ειναι εναντια στον αγωνα διασωσης αυτων που μας απεμειναν,ειναι σιγουρα υπερ της προδοσιας του τοπου μας ,της μοναδικης μας σε ομορφια Ελλαδας κ υπερ του σχεδιου αφανισμου καθε τι Ελληνικου υπαρχει. Θελουν να το παιξουνε Θεος,μα Θεος ειναι μονο ενας. Εαν ξυπνησουν μερικες χιλιαδες ακομη...τοτε θα τους δυσκολεψουμε,τα σχεδια.Εαν παραμεινουν ντουβαροπροβατα,τοτε οταν θα ξυπνησουν θα ειναι πολυ αργα...γιατι ηδη θα εχει χυθει πολυ Ελληνικο αιμα.Ανοιξτε επιτελους τα ματια κ τα αυτια σας κ αρχιστε να ζειτε συνειδητα αφυπνιζοντας οσους μπορειτε κ στον περιγυρο σας.Ειναι μια αρχη,τα υπολοιπα θα ερχονται οσο ξυπνατε !!! Καλημερα κ καλη δυναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να απαντήσουμε στους παραπάνω τα είπες εσύ άγνωστε φίλε ΑφΥπνιστή

      Συνεχίζουμε απτόητοι δεν σταματάμε όσοι μας πιάνουν μας πιάσανε. Όπως από το Α δεν πας με την μία στο Ω έτσι είναι και με τα επίπεδα αφύπνισης..

      Διαγραφή