Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ρώσοι επιστήμονες κατασκευάζουν τεχνητές πυραμίδες για να...θεραπεύσουν τον πλανήτη από την ρύπανση του περιβάλλοντος





Το ξέρατε ότι τι Σουδάν έχει περισσότερες πυραμίδες από την Αίγυπτο? Ακόμα περισσότερες πυραμίδες όμως βρίσκονται μαζεμένες στην Νότια Αμερική, περισσότερες σε σχέση με όλες τις άλλες μαζί στον υπόλοιπο πλανήτη!






Για κάποιον λόγο ο αρχαίος άνθρωπος έχτιζε πυραμίδες σε όλη τη γη και οι σημερινοί ερευνητές ψάχνουν και αναζητούν το λόγο αυτό.

Οι θρύλοι για την ενεργειακή δύναμη των πυραμίδων και τις ασυνήθιστες δυνάμεις που τις περιβάλλουν έχουν καταγωγή που ξεκινά από τα βάθη των αιώνων. Η Σοβιετική Ένωση στην δεκαετία του 1990 αποφάσισε να χρηματοδότηση ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την μελέτη και την αξιοποίηση αυτών των δυνάμεων.


Επικεφαλής του προγράμματος ορίστηκε ο πρώην σχεδιαστής οπλικών συστημάτων Ουκρανός επιστήμονας Dr. Alexander Golod. Το πρόγραμμα προέβλεπε την κατασκευή είκοσι μεγάλων πυραμίδων σε οχτώ διαφορετικές τοποθεσίες στη Ρωσία και την Ουκρανία. Κατασκευασμένες όλες από fiberglass με την μεγαλύτερη να βρίσκετε κοντά στην Μόσχα και να έχει 44 μέτρα ύψος και να ζυγίζει πάνω από 55 τόνους.

Ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα της Ρωσίας πραγματοποιούν πειράματα σε τομείς όπως η ιατρική, η οικολογία, η αγροτική ανάπτυξη και γεωλογία. Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στις έρευνες έχουν παρατήρηση σημαντικές βελτίωσης στο ανοσοποιητικό σύστημα και την ανάπλαση των ιστών των ανθρώπων. Αύξηση έως και 100% της αποδόσεις σπόρων που αποθηκεύτηκαν για λίγες ημέρες στην πυραμίδα.

Η ακαδημία πετρελαίου και φυσικού αερίου της Μόσχας κατασκεύασε πυραμίδες στην νότια Ρωσία και είδε να αυξάνεται η απόδοση των πετρελαιοπηγών της περιοχής. Η αγωγιμότητα επίσης πολλών υλικών άλλαξε μέσα στις πυραμίδες. Τα θερμικά όρια πολλών υλικών διαφοροποιήθηκαν σημαντικά. Ακόμα παρατήρησαν ότι όσο αυξάνεται το ύψος της πυραμίδας, αυξάνεται ανάλογα και η ποιότητα των αποτελεσμάτων.

Οι Ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι πυραμίδες λειτουργούν ως συλλέκτες και πυκνωτές κοσμικής ενέργειας. Αν αξιοποιηθούν αυτές τους οι ιδιότητες, τα οφέλη για ολόκληρη την ανθρωπότητα θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά.

Τη δεκαετία του 1930, ο Γάλλος Antoine Bovis παρατήρησε μέσα στην Αίθουσα του Βασιλιά, στα καλάθια απορριμμάτων, τα πτώματα μιας γάτας και άλλων μικρών ζώων της ερήμου που είχαν ψοφήσει μέσα στην Πυραμίδα. 
Παρά την υγρασία κανένα από αυτά δεν είχε σαπίσει, αλλά είχαν ξεραθεί όλα σαν μούμιες.

Απορημένος ο Bovis έφτιαξε αργότερα ένα μικροσκοπικό μοντέλο της Πυραμίδας και το προσανατόλισε σαν αυτή. 
Τοποθέτησε μετά στο κέντρο της, στο ένα τρίτο δηλαδή της απόστασης από τη βάση, μια ψόφια γάτα και περίμενε μερικές μέρες για να δει τι θα συμβεί. Το αποτέλεσμα ήταν πως το σώμα του ζώου μουμιοποιήθηκε διακόπτοντας από μόνο του τη διαδικασία της αποσύνθεσης.

Ο Bovis υπέθεσε ότι η πυραμίδα βοηθούσε τη γρήγορη αφυδάτωση και δημοσίευσε την ανακάλυψη του.

Διαβάζοντας την, ο ραδιομηχανικός της Πράγας Karl Drbal επανέλαβε το πείραμα του Bovis αρκετές φορές με διάφορα νεκρά ζώα και ανακάλυψε πως υπάρχει πράγματι μια «άμεση σχέση ανάμεσα στο σχήμα και τον εσωτερικό χώρο της πυραμίδας από τη μια, και στις φυσικές, χημικές και βιολογικές διαδικασίες που συμβαίνουν σε αυτό το χώρο από την άλλη. Χρησιμοποιώντας κατάλληλα σχήματα θα πρέπει να είμαστε σε θέση να επιταχύνουμε ή να καθυστερήσουμε αυτές τις διαδικασίες».

Κάποια στιγμή ο Drbal έβαλε στο κέντρο της πυραμίδας ένα στομωμένο ξυράφι και έπειτα από λίγο παρατήρησε με έκπληξη ότι αυτό έγινε πάλι ακονισμένο.

  




Αμέσως προσπάθησε να πατεντάρει τον παράξενο αυτό «ακονιστή ξυραφιών», αλλά το γραφείο ευρεσιτεχνιών της Πράγας δεν μπορούσε να δεχθεί κάτι τόσο ευφάνταστο.

 Με την επιμονή του δοκίμασε τη μέθοδο του ο βασικός τους επιστήμονας και είδε ότι λειτουργεί.

Έτσι του έδωσαν το ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με το όνομα «ακονιστής ξυραφιών Πυραμίδας του Χέοπα» και ένα εργοστάσιο της Τσεχοσλοβακίας άρχισε να παράγει μικροσκοπικές πυραμίδες στην αρχή από χαρτόνι και μετά από πλαστικό.

Ο αρχηγός της αποστολής Αμρ Γκοχέντ σε μια συνέντευξη του αργότερα το θεώρησε αυτό επιστημονικά αδύνατον και παρατήρησε: «Πέστε το όπως θέλετε, Ενόραση, κατάρα των Φαραώ ή μαγεία, αλλά δρουν μέσα στις πυραμίδες δυνάμεις που αψηφούν τους νόμους της επιστήμης».

Ο Dr. Volodymyr Krasnoholovets είναι διακεκριμένος επιστήμονας από το Ινστιτούτο Φυσικής στην Ουκρανία, που πέρασε πάνω από μια δεκαετία ερευνώντας πολλές πυραμίδες από διαφορετικά ύψη και αναλογίες.

Ινστιτούτα και ερευνητικά κέντρα της Ρωσίας πραγματοποιούν πειράματα σε τομείς όπως η ιατρική, η οικολογία, η αγροτική ανάπτυξη και γεωλογία. Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στις έρευνες έχουν παρατήρηση σημαντικές βελτίωσης στο ανοσοποιητικό σύστημα και την ανάπλαση των ιστών των ανθρώπων.

Εδώ είναι μια σύντομη περίληψη των αποτελεσμάτων από ένα από τα παρακάτω αντικείμενα:

1. Το Ανοσοποιητικό σύστημα των οργανισμών μπορεί να βελτιωθεί (σύνθεση λευκοκυττάρων του αίματος αυξάνεται).

2. βελτιωμένη αναγέννηση των ιστών

3. Σπόροι που αποθηκεύονται στην πυραμίδα για 1-5 ημέρες έδειξαν αύξηση 30-100% σε απόδοση

4. αμέσως μετά την κατασκευή της πυραμίδας στη λίμνης Seliger παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση του όζοντος πάνω από την περιοχή

5. Η σεισμική δραστηριότητα κοντά στις ερευνητικές περιοχές της πυραμίδας μειώνονται σε σοβαρότητα και το μέγεθος

6. Τα βίαια καιρικά φαινόμενα φαίνεται επίσης να μειώνονται στην περιοχή των πυραμίδων

7. Οι πυραμίδες που κατασκευάστηκαν στη Νότια Ρωσία (Bashkiria) φαίνεται να έχουν θετική επίδραση στην παραγωγή πετρελαίου με όλο και λιγότερο ιξώδες κατά 30% και η απόδοση των πηγαδιών πετρελαίου αυξήθηκαν σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιούνται από την Ακαδημία της Μόσχας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου.

8. Μια μελέτη έγινε σε 5.000 κρατουμένων που προσλαμβάνεται αλάτι και πιπέρι, που είχαν εκτεθεί σε πεδίο πυραμίδα ενέργειας. Τα υποκείμενα δοκιμής εμφάνισαν μια σημαντικά πολύ βελτιωμένη συνολική συμπεριφορά στο συντελεστή βίας.

9. Οι τυποποιημένες δοκιμές καλλιέργειας ιστού έδειξαν αύξηση στην επιβίωση του κυτταρικού ιστού μετά την μόλυνση από τους ιούς και τα βακτήρια

10. Οι ραδιενεργές ουσίες παρουσιάζουν ένα μειωμένο επίπεδο της ακτινοβολίας στο εσωτερικό της πυραμίδας

11.Υπάρχουν αναφορές αυτόματης φόρτισης των πυκνωτών

12.Φυσικοί παρατήρησαν σημαντικές αλλαγές στη θερμοκρασία υπεραγωγιμότητας κατώφλια και στις ιδιότητες του ημι-αγώγιμα υλικά και νανο άνθρακα.

13. Το νερό στο εσωτερικό της πυραμίδας παραμένει σε υγρή κατάσταση στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά θα παγώσει αμέσως αν επέλθει κρούσης με οποιονδήποτε τρόπο

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν ότι η αύξηση του ύψους της πυραμίδας βελτιώνει την ποιότητα των αποτελεσμάτων.

Oι Πυραμίδες έχει επίσης διαπιστωθεί οτι:

Επαναφέρουν του λάμψη σε κοσμήματα και νομίσματα

Καθαρίζουν το νερό

Ταριχεύουν και αφυδατώνουν το κρέας, τα αυγά και άλλα τρόφιμα

Βοηθούν να διατηρήτε το γάλα φρέσκο ​​και πρόληψη της οξίνισης χωρίς ψύξη

Αφυδατώνει λουλούδια χωρίς να χάσουν τη μορφή ή το χρώμα τους,

Βοηθά την αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης των φυτών

Συμβάλλουν στην επίτευξη αυξημένης χαλάρωσης

Βελτιώνει τη γεύση στο καφέ, κρασί και ορισμένους χυμούς φρούτων

Προάγει την επούλωση των πληγών, μώλωπες και εγκαύματα, καθώς μειώνει τον πόνο από τον πονόδοντο και πονοκεφάλους.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε από αυτή τη σύντομη έρυνα, υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθουμε για τις φυσικές δυνάμεις γύρω μας. Οι Αιγύπτιοι γνώριζαν ορισμένες από αυτό, όταν αυτοί σχεδίαζαν τις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζας. Ωστόσο, με τις σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές έρευνας γίνεται τώρα δυνατό να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη διορατικότητα και να επωφεληθούμε από το “Ρώσικη Πυραμίδα !”

Με τη χρήση των πυραμίδων θα μπορούσε να θεραπεύσει τον πλανήτη από αιώνες της ρύπανσης του περιβάλλοντος, να αναζωογονήσει τη στιγμή εξαφανισμένο είδος φυτού, να θεραπεύσει το σώμα και ούτω καθεξής.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν αμέτρητες άλλες χρήσεις που θα ανακαλύψουμε στην επομένη έρευνα .

Εδώ είναι ένα βίντεο με τον Ντέιβιντ Wilcock να συζητά τη ρωσική έρευνα για τις πυραμίδες:




[πηγή: mymind.gr,thesecretrealtruth.blogspot.gr,iokh.gr]
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ:https://www.pyli-apokalypseis.com












Η νέα Πυραμίδα, χρήσιμη για την υγεία και το περιβάλλον, χτίστηκε το 2017. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Πυραμίδες ύψους 22 μ. Και 44 μ. Κατασκευάζονται από προκατασκευασμένα υαλοβάμβακα. Ο σχεδιασμός τους είναι λεπτότοιχος, το εσωτερικό πλαίσιο λείπει. Η περικοπή είναι αυθαίρετη για ειδικούς σκοπούς. Η αναλογία του ύψους της αδιάκοπης πυραμίδας προς την πλευρά της βάσης είναι _2.02: 1. Τα μεταλλικά στοιχεία στη δομή και στη βάση είναι απαράδεκτα ("χωρίς ένα καρφί"). Το ίδρυμα είναι ταινία. Η βάση είναι χώμα, το δάπεδο είναι προαιρετικό. Προσανατολισμός - πολύπλευρη από το βόρειο αστέρι. Ο τόπος είναι κατά προτίμηση έξω από τις τεχνογενικές ζώνες, μεταξύ της καθαρότητας. Το πάχος τοιχώματος κάτω από την πυραμίδα των 22 μέτρων είναι 36 cm, η πυραμίδα 44 μέτρων είναι 70 cm. Το βάρος των δομών από fiberglass είναι 25 τόνοι και 55 τόνοι, αντίστοιχα.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν διεξαχθεί δεκάδες πειράματα με τα ινστιτούτα της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, RAMS και άλλους επιστημονικούς οργανισμούς. Θα αναφέρω μερικά από αυτά:

Ινστιτούτο Θεωρητικής και Πειραματικής Βιοφυσικής, Ρωσική Ακαδημία Επιστημών, Επικεφαλής της Ομάδας Πειραματικής Μεταμοσχεύσεως και Νευροχημείας Ph.D. A.V. Kulikov, επικεφαλής του εργαστηρίου για τη ρύθμιση της διάδοσης και του κυτταρικού θανάτου, γιατρός βιολογικών επιστημών Yu.N. Korystov.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: https://www.pyramids.ru/research.html

              http://erevnw.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου