Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Οι 7 άνθρωποι έγιναν θυσία σε βωμό που βρέθηκε αιματοβαμμένος μέσα στην ζούγκλα του Παναμά

















Σκηνές βγαλμένες από θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε ζούγκλα του Παναμά καθώς 7 άτομα δολοφονήθηκαν άγρια ως μέρος σατανιστικής τελετής, με μια έγκυο γυναίκα να είναι ανάμεσα στα θύματα.



Οι 7 άνθρωποι έγιναν θυσία σε βωμό που βρέθηκε αιματοβαμμένος μέσα στην ζούγκλα 
του

Τα άτυχα άτομα είχα βασανιστεί, ξυλοκοπηθεί, είχαν εμφανή σημάδια εμπρησμού στα σώματά τους ενώ όλοι έχασαν την ζωή τους από αιχμηρά αντικείμενα.

Η αστυνομία ανακάλυψε άλλα 14 άτομα δεμένα στην ζούγκλα, ανάμεσά τους δυο έγκυες γυναίκες αλλά και ένα παιδί. Όλοι τους προορίζονταν για μελλοντικές θυσίες. 
Μάλιστα οι όμηροι, είχαν δεχθεί σφοδρά χτυπήματα με την Βίβλο!



Τις Αρχές ειδοποίησαν 3 χωρικοί, οι οποίοι ανακάλυψαν το μακελειό. Οι ερευνητές ανέφεραν πως πρόκειται για μια αίρεση η οποία είναι γνωστή ως «Το Νέο Φως του Θεού» και συχνά κάνει τελετές, όχι όμως τέτοιας βαρβαρότητας.

«Πραγματοποιούσαν μια τελετή σε μια αυτοσχέδια κατασκευή. Σε αυτή την τελετή, κρατούνταν άτομα παρά την θέλησή τους, είχαν παραπλανηθεί. Όλα τα άτομα που βρέθηκαν ζωντανά, θα χρησιμοποιούνταν σε άλλες τελετές και σκοπός ήταν να θανατωθούν», ανέφερε ο εισαγγελέας Rafael Beloyes.

Τα 5 από τα πτώματα ήταν παιδιά, μια 17χρονη αλλά και μια έγκυος γυναίκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία σύλληψη, ενώ η συγκεκριμένη αίρεση λειτουργεί στην περιοχή το τελευταίο τρίμηνο.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:https://www.newsbomb.gr/kosmos/story
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:https://radiostream.com.ng/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου