Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Τι είναι τα 4 μυστηριώδη αντικείμενα στην Ανταρκτική;;;
Η Ανταρκτική παραμένει στο μεγαλύτερο μέρος της ανεξερεύνητη ήπειρος της υφηλίου,κάτι που της χαρίζει το πάνω χέρι στο μυστήριο που την περιβάλλει.

Είναι πράγματι από τα πλέον συγκλονιστικά και μαγευτικά μέρη που
 έχει ο πλανήτης Γη .


Οι άνθρωποι πολύ συχνά έρχονται αντιμέτωποι με όλο και περισσότερες παράξενες δομές της όπως οι πυραμίδες της..


 Έτσι το 2016 τέσσερα αντικείμενα αγνώστου προέλευσης ανακαλύφθηκαν μέσω της εφαρμογής google maps.δεν φαίνεται να είναι πέτρες αλλά τεχνητά αντικείμενα και με τα εργαλεία μετρήσεις της Google
Earth είναι περίπου 10 μέτραΟι συντεταγμένες είναι 69º24’6.23 «S 76 ° 8’37.42» E


Οι περισσότεροι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ιδιαίτερα στο YouTube,υποστηρίζουν ότι τα 4 αντικείμενα στους Χάρτες της Google προέρχονται από άλλο πλανήτη οτι ειναι εξωγήινες κάψουλες.

Ωστόσο, άλλοι υποστηρίζουν ότι ειναι στρατιωτικά αντικείμενα.


Δείτε το video:

Encuentran Cuatro Capsulas Extraterrestres en la Antártida

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Ισπανικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, ΕλληνικάΘα είναι καλό να σημειωθεί ότι το Google Maps ζουμ δεν είναι αρκετό για να εκτιμήσουν σωστά αυτά τα τέσσερα μυστηριώδη αντικείμενα που βρέθηκαν στην Ανταρκτική, γι 'αυτό προτείνουμε τη χρήση του Google Earth για τη σωστή προβολή.
Θα είναι καλό να σημειωθεί ότι το Google Maps ζουμ δεν είναι αρκετό για να εκτιμήσουν σωστά αυτά τα τέσσερα μυστηριώδη αντικείμενα που βρέθηκαν στην Ανταρκτική, γι 'αυτό προτείνουμε τη χρήση του Google Earth για τη σωστή προβολή.
Θα είναι καλό να σημειωθεί ότι το 
ζουμ στο Google Maps  δεν είναι αρκετό για να εκτιμήσουν σωστά αυτά τα τέσσερα μυστηριώδη αντικείμενα που βρέθηκαν στην Ανταρκτική.
Με λίγο περισσότερο ψάξιμο είδαμε ότι σε οχτώ χιλιόμετρα υπάρχει μια βάση η συγκρότημα από κτήρια.Ποια είναι η γνώμη σας;

ΠΗΓΗ

Πηγές για την ανάρτηση:
https://www.google.es/maps                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου