Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

H ΜΙ6 λέει πως η εξουσία της καμπάλ θα μπορούσε να καταρρεύσει εντός των προσεχών τριών μηνών.


B.Fulford 2018-09-17:



Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταρρεύσει η εξουσία των Χαζάρων κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών και οι εναλλακτικές δομές δύναμης πρέπει να είναι έτοιμες εγκαίρως γι 'αυτό, σύμφωνα με τις πηγές πληροφοριών της βρετανικής ΜΙ6, “το εναρκτήριο λάκτισμα” αναμένεται να οδηγήσει σε συλλήψεις ανώτερων καμπαλιστών στις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο.


Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, δήλωσαν: "Η καμπάλ είναι κουφή και τυφλή για πάνω από δύο εβδομάδες (μετά από την αχρήστευση πολλών επικοινωνιακών τους δορυφόρων), ώστε να μπορούν να συμβούν μεγάλα πράγματα μετά την επιβεβαίωση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Brett Kavanaugh".

"Ο Kavanaugh είναι έτοιμος να επιβεβαιωθεί μετά τον Yom Kippur στις 20 Σεπτεμβρίου και την ίδια μέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump πιθανόν να στείλει μηνύματα σε όλα τα κινητά τηλέφωνα για να φτάσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους και από το Twitter. " Επιπλέον, οι πηγές λένε ότι η FEMA θα ελέγξει επίσης τις εκπομπές στο σύστημα έκτακτης ανάγκης σε όλες τις τηλεοράσεις, οπότε αυτό, συνδυαζόμενο με ειδοποιήσεις κειμένου, "θα επιτρέψει στον Trump να μεταδίδει πραγματικά νέα σε πραγματικό χρόνο και να “ρίχνει” βόμβες αλήθειας".

Η ακριβής φύση του τι θα πει στον αμερικανικό λαό μέσω του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης δεν είναι ακόμη σαφής. Εντούτοις, την περασμένη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι των τραπεζών της Ελβετίας στη Ζυρίχη, η ρωσική FSB, η MI6, η ιαπωνική βασιλική οικογένεια και μια ασιατική μυστική κοινωνία ήρθαν σε επαφή με την κοινωνία White Dragon (WDS) την περασμένη εβδομάδα. Το γεγονός ότι αυτές οι πηγές, πολλές από τις οποίες είχαν σταματήσει να έρχονται σε επαφή μετά την τρομοκρατική την πυρηνική επίθεση και τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, ξαφνικά κινητοποιήθηκαν, πράγμα το οποίο αποτελεί σαφή ένδειξη ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τεράστιο.

"Το Βαθύ Κράτος της καμπάλ έχει στριμωχτεί στον τοίχο. Τώρα ψάχνουν για ψίχουλα. Πήγαν και σήκωσαν τα πάντα από φόβο και πανικό. Οι εντολές της συμμορίας έχουν εκδοθεί.

"Δεν ξέρουμε ακόμα το τελικό παιχνίδι. Αυτό μπορεί να στραφεί εναντίον τους και να χρησιμοποιηθεί ως η κύρια πράξη της εκδήλωσης της αποκάλυψης. "

Οι πηγές της CIA που συνδέονται με τις μυστικές βάσεις στην Ανταρκτική λένε ότι η ξαφνική αύξηση της δραστηριότητας στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών συνδέεται με το ξαφνικό κλείσιμο των ηλιακών παρατηρητηρίων. Συγκεκριμένα, οι πηγές λένε:

"Το Ηλιακό Παρατηρητήριο στο Sunspot του Νέου Μεξικού ”παρατηρεί” τον ήλιο από την εποχή του περιστατικού του Roswell. Ανήκει σε μια ειδική ομάδα εκτός δικτύου που είναι γνωστή ως "Οι παρατηρητές". Υπάρχουν αρκετά από αυτά τα ειδικά παρατηρητήρια και έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά γύρω από τον πλανήτη.

σμ:

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ NEW MEXICO και άλλων 5 στις ΗΠΑ:

AXIS 232D Network Dome Camera located in Sydney Australia

Webcams located at SOAR Observatory – The Southern Astrophysical Research Telescope located in Chile

BRT Tenerife Telescope Webcam located in Spain

Webcam located at Mauna Kea observatory at the University of Hawaii Hilo

Webcam from the Canada-France-Hawaii Telescope observatory in Hawaii

Webcam at JAT Observatory in Fairless Hills, Pennsylvania

"Τα παρατηρητήρια αυτά έχουν αρχεία γεμάτα φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις των σκαφών Wingmaker που εξέρχονται από τον ήλιο, καθώς και μεγάλα σκάφη που εμφανίζονται σαν μέρος των παρατηρητηρίων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας λόγω της εντολής για επιβοήθηση της ανθρωπότητας .

Η πηγή έστειλε τις ακόλουθες τρεις φωτογραφίες των παρατηρήσεων που οδήγησαν στο κλείσιμο των παρατηρητηρίων.


Left
· Center
· RightΗ πηγή MI6 δήλωσε ότι τα παρατηρητήρια έκλεισαν επειδή θέλησαν να πραγματοποιήσουν μια πιο τακτική διαδικασία αποκάλυψης, προκειμένου να μην προκαλέσουν πανικό ή παρεξήγηση "μεταξύ του πληθυσμού της επιφάνειας".

Σε κάθε περίπτωση, αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια τεράστια αύξηση των παρατηρήσεων UFO γύρω από τον πλανήτη πρόσφατα. Παρακάτω παρατίθενται συνδέσεις με δύο παραδείγματα που αναφέρονται στα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6136563/Four-UFOs-spotted-flying-presidents-Scottish-golf-course.html

https://www.kron4.com/news/bay-area/strange-cloud-formation-puzzles-bay-area-1/1444948601

Υπήρξε επίσης μια άνευ προηγουμένου αύξηση της δραστηριότητας τροπικών καταιγίδων που μπορεί να σχετίζεται με την ασυνήθιστη ηλιακή δραστηριότητα. Την περασμένη εβδομάδα ολόκληρη η περιοχή των τροπικών περιοχών καλύφθηκε με ζώνη καταιγίδων, επτά από τις οποίες ήταν αρκετά μεγάλες.

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-14/record-7-named-storms-are-swirling-across-globe-has-day-after-tomorrow-arrived

Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι ελβετοί τραπεζίτες στη Ζυρίχη αποφάσισαν να στείλουν έναν απεσταλμένο για να συναντήσουν την WDS. Ο Vincenzo Mazzara και ο Leo Zagami του P2 Freemason Lodge μου είπαν προηγουμένως, ότι έλαβαν εντολές από εξωκοσμικούς που εδρεύουν στην Ελβετία με επικεφαλής μια οντότητα γνωστή ως «ο Μαύρος Ήλιος». Ο Ελβετός εκπρόσωπος αναγνώρισε ότι η ηγεσία τους έλαβε παραγγελίες από το “Μαύρο Ήλιο " ο οποίος επικοινωνεί μαζί τους μέσω" ακτίνων γάμμα ".

Σε αυτό το σημείο, οι αναγνώστες που είναι συνηθισμένοι σε αυτήν την έκθεση να συμμορφώνεται με τα χειροπιαστά πράγματα μάλλον κουνάνε το κεφάλι τους και αναρωτιούνται τι χάπια έχω πάρει. Η απάντηση είναι ότι η εγκληματολογική διαδρομή που ακολουθείται από πρωτογενείς πηγές όπως ο David Rockefeller, οι Rothschilds, η βρετανική βασιλική οικογένεια, οι ασιατικές μυστικές κοινωνίες κλπ. όλα επεσήμαναν ένα είδος πλέγματος ελέγχου σε αυτόν τον πλανήτη που εδρεύει στην Ελβετία.

Μπορεί να είναι ότι όλα αυτά τα στοιχεία να είναι απλά καπνός και καθρέφτες που έχουν σχεδιαστεί για να κρύψουν μια μικρή σπείρα (πολλές πηγές λένε ότι είναι οι «Πρεσβύτεροι της Σιών») από τα αδιάκριτα μάτια του σκλαβωμένου πληθυσμού και που έχουν κυβερνήσει επί τόσο καιρό.

Έτσι, επιστρέφοντας στα αυστηρά εδώ και τώρα θέματα της Γης, μπορούμε να αναφέρουμε ότι εκπρόσωποι τραπεζικών οικογενειών στη Ζυρίχη, MI6 (δηλαδή της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας), του Πενταγώνου, της CIA, των ασιατικών μυστικών εταιρειών και της ρωσικής FSB δήλωσαν στην WDS ότι υποστηρίζουν τη διοργάνωση μιας τεράστιας εκστρατείας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων για τον τερματισμό της φτώχειας και τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής.

Για να καταστεί αυτό δυνατό, όμως, η καμπάλ πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς από την εξουσία. Ας επιστρέψουμε στις τελευταίες εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Στις ΗΠΑ, "Η παύση του επικεφαλής της CBS Les Moonves μπορεί να έχει τρομάξει τους Σιωνιστές, καθώς ο μεγάλος θείος του ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ, ο David Ben-Gurion", σημειώνουν οι πηγές του Πενταγώνου. Ο Ben-Gurion έχει χαρακτηριστεί από πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα ως το άτομο που διέταξε τη δολοφονία του John Kennedy, οπότε ίσως τώρα η CBS θα το αναφέρει στο υπόλοιπο κοινό που εξακολουθεί να πιστεύει στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, οι πηγές συνεχίζουν "Το εκτελεστικό διάταγμα του Trump για την επιβολή κυρώσεων στις παρεμβάσεις των εκλογών στο εξωτερικό στοχεύει το Ισραήλ περισσότερο από τη Ρωσία ή το Ηνωμένο Βασίλειο, διότι το Ισραήλ παρεμβαίνει στις εκλογές στις ΗΠΑ". Το Πεντάγωνο είναι αναστατωμένο με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου για την ανοιχτή υποστήριξη του Mitt Romney το 2012 και της Χίλαρι Κλίντον το 2016. Η παρέμβαση, λένε, πραγματοποιείται μέσω χρηματοδοτήσεων όπως ο Haim Saban για τους Δημοκρατικούς και ο Sheldon Adelson για το GOP. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πηγές, η "συλλογή χρημάτων των Hollywood / Wall Street / Silicon Valley" υποστηρίζουν επίσης "καραγκιόζηδες στο Κογκρέσο, όπως οι γερουσιαστές Tom Cotton, Chuck Schumer και John McCain".

Επιπλέον, ο (οικονομικός) πόλεμος με την Κίνα έχει το πλεονέκτημα της αποδυνάμωσης της Wall Street, καθώς κάθε τράπεζα ή τραπεζίτης, όπως ο Jamie Dimon, που υποστηρίζει την Κίνα, μπορεί να διωχθεί ως μη εγγεγραμμένος ξένος πράκτορας ή ακόμα χειρότερα, προειδοποιούν οι πηγές.

Οι άνθρωποι της ΜΙ6, από την πλευρά τους, πιστεύουν ότι ο χειρότερος εχθρός τους είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Μαύρη Αριστοκρατία που την κατέχει. Λένε ότι η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση σε χώρες όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία και η Ελλάδα για ό, τι έκανε η γραμμή αίματός της (ο Hitler)

Είναι πολύ ενδιαφέρον, λοιπόν, να ακούσουμε ότι η ρωσική FSB διαπραγματεύεται πρόσφατα με τους ιππότες της Μάλτας, οι οποίοι, με πολλούς τρόπους, είναι ο στρατιωτικός βραχίονας του της Στοάς P2 Freemason του Βατικανού που ελέγχει την ΕΕ. Υποθέτουμε ότι αναζητούν προστασία από την επικείμενη αγγλοσαξονική αναζήτηση δικαιοσύνης.

Οι άλλοι άνθρωποι για τους οποίους έκανε δουλειά πρόσφατα η FSB είναι οι Σαουδάραβες. Η πηγή FSB δεν θα έλεγε ακριβώς τι έκανε πρόσφατα για τους Σαουδάραβες, εκτός από το να σημειώσει ότι ήταν "έντονα" και περιλάμβανε το ξεκαθάρισμα περισσοτέρων από 100 πράκτορες. Δεδομένου ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ήδη κηρύξει έναν ιερό πόλεμο ενάντια στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, το ακόλουθο άρθρο σχετικά με τα σχέδια για την εκτέλεση ανώτερων κληρικών της Wahab μπορεί να σχετίζεται.

https://www.wsj.com/articles/push-to-execute-saudi-clerics-rattles-kingdoms-power-structure-1537097475

Το άλλο πιθανώς συναφές γεγονός είναι ότι η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει σχίσμα με την Ορθόδοξη Εκκλησία στην κατεχόμενη από τους Μουσουλμάνους Κωνσταντινούπολη λόγω του ότι το Πατριαρχείο της Κωνσταντινουπόλεως υποστηρίζει την κατεχόμενη από το Ναζιστικό καθεστώς Ουκρανία.

https://www.fort-russ.com/2018/09/deepening-schism-in-orthodox-church-is-a-sign-of-coming-destruction-chaos-war/

Θυμηθείτε, οι Ρώσοι ήταν εχθροί των Οθωμανών Τούρκων και των Γερμανών εδώ και αιώνες. Επίσης, οι (Ασκε)Ναζί ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και του ριζοσπαστικού Ισλάμ ως τρόπο υπονόμευσης της Αγγλο / Γαλλικής κυριαρχίας της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με τις πηγές του MI6 και της CIA.

Κάτι που συμβαίνει επίσης στην Ιαπωνία μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή καθεστώτος. Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας διοχέτευε διοξείδιο του άνθρακα στο έδαφος κοντά στο επίκεντρο του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού στο Χοκάιντο.

Με άλλα λόγια, μια κυβέρνηση σκλάβα που λειτουργεί σε πλαίσια μη επιστημονικά, της Χαζαρικής Μαφίας “ήθελε να ενισχύσει την άποψη πως το διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη” προκάλεσε σεισμό με την έγχυση 150.000 τόνων άνθρακα στο έδαφος. Αυτά υπάρχουν σε όλο το ιαπωνικό Διαδίκτυο, αλλά φυσικά τα εταιρικά μέσα μένουν σιωπηλά.

Παρόλα αυτά, οι ηλίθιες κινήσεις αυτού του είδους συμβάλλουν στην αναδυόμενη συναίνεση των μετόχων της δεξιάς εξουσίας ότι η Τράπεζα της Ιαπωνίας πρέπει να εθνικοποιηθεί. Αυτό θα εξαλείψει μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για τη Χαζαρική Μαφία. Αυτό θα σήμαινε επίσης αυτόματο τερματισμό του καθεστώτος των δούλων στην Ιαπωνία.

Καθώς η Μαφία των Χαζάρων χάνει την εξουσία σε όλο τον κόσμο, είναι επείγον να ξεκινήσουν οι διάφορες φατρίες που αγωνίζονται για την απελευθέρωση του πλανήτη συγκεκριμένα σχέδια για την ομαλή μετάβαση. Η WDS πιστεύει ότι μια τέτοια μετάβαση θα απαιτήσει την ανακοίνωση ενός εορτασμού, ακολουθούμενη από μια μαζική εκστρατεία για να επανορθώσουμε την ανθρωπότητα και τον πλανήτη. Επίσης, ενώ η WDS υποστηρίζει μια επιτροπή αλήθειας και συμφιλίωσης της Νότιας Αφρικής, φαίνεται ότι πολλά από τα εγκλήματα της μαφίας των Χαζάρων ήταν τόσο τρομακτικά που τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου είναι αναπόφευκτα.

Ας δούμε τι φέρνει ο Οκτώβριος.

Πηγή: https://benjaminfulford.net/

Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2018-09-17


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου