Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

TRUMP - ΑΙΤΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Το βρήκαμε στο site των ANONYMOUS με σχόλιο πως αν όντως ο Trump προχωρήσει σε αυτή την κίνηση σύντομα θα έχει την τύχη του JFK.



''Ο Trump έχει συνάντηση με έναν πρώην CEO
τράπεζας που θέλει να καταργήσει την Federal Reserve και να επιστρέψει με βάση τον χρυσό''


Τη Δευτέρα, ο Trump θα συναντηθεί με τον John Allison, πρώην διευθύνων σύμβουλο της τράπεζας BB & T και της ελεύθερης δεξαμενής σκέψης του Ινστιτούτο Cato.

Έχουν υπάρξει αναφορές ότι ο Allison εξετάζεται για υπουργός Οικονομικών .

Ο Trump έχει στην προεκλογική του εκστρατεία θέσει υπό αμφισβήτηση το μέλλον της Ομοσπονδιακής Τράπεζας θέτοντας θέμα 
πολιτικής ανεξαρτησίας, αλλά ο Allison προχωρά αυτή τη ρητορεία ένα βήμα παραπέρα. 
Κατά την διεύθυνση του στο Ινστιτούτο Cato, ο Allison έγραψε ένα άρθρο για τη υποστηρίζοντας την κατάργησης της Fed.

"Θα ήθελα να απαλλαγούμε από τη Federal Reserve, διότι η αστάθεια στην οικονομία προκαλείται κυρίως από την Fed," έγραψε ο 
Allison το 2014 για την Cato Εφημερίδα , μια δημοσίευση του ινστιτούτου.

Περισσότερα εδώ:

Δεν είναι σαφές εάν οποιαδήποτε από τις απόψεις της πολιτικής του Allison θα γίνει τελικά ένα μέρος του σχεδίου του Trump, αλλά με δεδομένο το αντισυμβατικό χαρακτήρα των ιδεών του, η συνάντηση είναι αξιοσημείωτη.

Δύο τα ερωτήματα: 
1ο. Θα τολμήσει ο Trump να προχωρήσει στην ηρωική αυτή κίνηση απελευθέρωσης της χώρας του, κάτι που απέτυχαν προηγούμενοι Πρόεδροι;;

2ο. Είναι αυτό μία ευθεία απειλή στον Trump με δεδομένο ότι οι Anonymous θεωρούνται πιόνι της ΝΤΠ;;

O πανικός της ΝΤΠ πριν καν αναλάβει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος που εκλέχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες (το ότι το άφησαν να συμβεί σημαίνει πως δεν έχουν τον απόλυτο έλεγχο της χώρας) είναι εμφανής, τρέμουν και απειλούν με κάθε τρόπο. Να θυμίσουμε τις απειλές του αρχιερέα της NWO Henry Kissinger και τις διαδηλώσεις των ΜΚΟ του Soros. 


Ο Χ.Κίσινγκερ απειλεί: «Αν ο Ν.Τραμπ δεν ακολουθήσει όσα προβλέπονται από τη ΝΤΠ, θα τον ρίξουμε»


Να υπενθυμίσουμε το τέλος που είχε ο Πρόεδρος Kennedy όταν αποφάσισε να τυπώσει νέο δολάριο με αντίκρισμα χρυσού που δεν θα υπάγεται στην FED. 


 Τύπους σαν τον Lee Oswald το σύστημα έχει πλέον πολλούς, που με βούληση ή  mind control θα εκτελέσουν πρόθυμα τις εντολές του.  

Ομιλία του Κένεντι λίγο πριν δολοφονηθεί - JFK Secret Societies Speech


 Ένας άλλος πρόεδρος ο Αβραάμ Λίνκολν είχε κάποτε πει κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:
”Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”


Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.)


Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε.

Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.



Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι.

Λίγα χρόνια πιο πριν το 1831 είχε δολοφονηθεί ένας ακόμη κυβερνήτης για τον ίδιο λόγο. Ο δικός μας Ιωάννης Καποδίστριας (είχε την πατριωτική ιδέα να ιδρύσει την πρώτη ανεξάρτητη Τράπεζα της Ελλάδος, οι μέτοχοι που μπήκαν αμέσως μετά την δολοφονία του και κρατούν τον έλεγχο της Τράπεζας είναι οι ίδιοι ακόμη και σήμερα, και φυσικά δεν είναι Έλληνες)..
Απόγονος του δολοφόνου έχει ακόμη και τώρα τιμητική θέση και υψηλό βαθμό στην Μεγάλη στοά της Ελλάδος.

..και στην πρόσφατη ιστορία ο πρόεδρος της Λιβύης Muammar Gaddafi (αυτός είχε την φαεινή ιδέα να παρακάμψει τα Πετροδόλαρα και να πουλά το πετρέλαιο του σε νέο νόμισμα που θα έφτιαχνε ως ένωση με άλλες γειτονικές χώρες, χώρες που ''εκσυχρονίστηκαν'' με την Αραβική Άνοιξη και απαλλάχτηκαν από τους Τύραννους Κυβερνήτες τους) 


Μην έχετε απαιτήσεις λοιπόν από ανθρωπάκια να κάνουν το ίδιο και ο άλλος με το ένα 'ν' αρκετά έβγαλε στην φόρα και για όσα προς αυτή την κατεύθυνση είχε το θράσος να σκεφτεί θα περάσει ειδικό δικαστήριο από τους φύλακες του συστήματος που μας διοικεί από το 1821.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου