Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ; ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ… ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ Ο ΛΟΦΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ;




















Κορυφώνεται η αγωνία για το μυστικό που κρύβει ο τάφος που εντοπίστηκε στην Αμφίπολη.
Την ίδια ώρα διάφοροι αρχαιολόγοι σπεύδουν να δηλώσουν πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι συλημένος από τυμβωρύχους, ενδεχομένως κατά τα ρωμαϊκά χρόνια.

Σε περίπου 20 ημέρες οι αρχαιολόγοι θα φτάσουν στο επίπεδο του δαπέδου και θα ξέρουν αν έχει συληθεί ο τάφος.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι περισσότεροι θεωρούν πως έχουν συληθεί από τυμβωρύχους των ρωμαϊκών χρόνων. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι ακέφαλες Σφίγγες με τα σπασμένα φτερά που τον φυλάνε.

Τι μπορεί να έχει διασώσει τον τάφο; Η πιθανότητα να κατέρρευσε η οροφή πριν μπουν τυμβωρύχοι. Στην περίπτωση αυτή το έργο των αρχαιολόγων θα είναι μακρύ και δύσκολο, όμως θα έχουν μπροστά τους ανέγγιχτα τα πραγματικά ευρήματα.
http://alertgr.blogspot.gr/2014/08/blog-post_656.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#.U-3stGRPTSA
………………………………………………………………………………………………..
Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι περισσότεροι θεωρούν πως έχουν συληθεί από τυμβωρύχους των ρωμαϊκών χρόνων. Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι ακέφαλες Σφίγγες με τα σπασμένα φτερά που τον φυλάνε.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ…
ΣΕ ΠΟΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΠΗΓΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ;
Ο κ. Brunwasser έχει επί πλέον αναδείξει συμφωνώντας, (International Herald Tribune 10-1-2008), εργασία του «Μακεδονικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Ερευνών 16:9» που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη (16:9), κατά την οποία ένας Μακεδόνας (σημ. Αλφειού: εβραίος έπηλυς) παρουσιάστηκε στον Απόστολο Παύλο, παρακαλώντας τον «Έλα στη Μακεδονία να μας βοηθήσεις». Σε ποίες περιοχές της Μακεδονίας πήγε ο Απόστολος Παύλος; Πήγε στη Νεάπολη (Καβάλα), στους Φιλίππους, στην Αμφίπολη, στη Απολλωνία, στη Θεσσαλονίκη και στη Βέροια (Πράξεις 16:11-17:10).


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΙΓΓΕΣ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΕΙΣΟΔΟ!!! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΑΤΑΚΤΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ… ΚΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΗΤΟΣ;… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΦΙΓΓΕΣ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ;…


ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ…


ΑΥΤΟΣ Ο…ΛΟΦΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ… ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ…


ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΣΧΗΜΑ… ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ…



ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…



ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΙΑ…ΤΟΥΜΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΥΚΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ…



ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ…


alfeiospotamo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου