Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙ!!
To κινεζικό σεληνιακό όχημα "Yutu" ή αλλιώς λαγός από νεφρίτη ήταν η πρώτη συσκευή που πραγματοποίησε μια ομαλή προσγείωση στο φεγγάρι μετά τον Δεκέμβριο του 1972 όταν οι τελευταίοι Αμερικανοί αστροναύτες Eugene Cernan και ο Harrison Schmitt πλήρωμα του «Απόλλων 17» την εγκατέλειψαν.

Από το πρώτο λοιπόν λεπτό που το Γιούτου πάτησε στο φεγγάρι έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη!Η ιστορική στιγμή της καθόδου του ρόβερ από το όχημα στο έδαφος μεταδόθηκε ζωντανά από την κινεζική τηλεόραση.Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι ότι το έδαφος είναι καφέ!

Το γεγονός αυτό έφερε πάλι στο προσκήνιο τη διαμάχη για το ποιό είναι το πραγματικό χρώμα του φεγγαριού.Οι αμερικανικές φωτογραφίες από τις αποστολές τους στο φεγγάρι δείχνουν ένα γκρίζο τοπίο.Φαίνεται ότι και εκεί έβαλαν το χέρι τους οι Αμερικάνοι και έβγαλαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες μετά από επεξεργασία του χρώματος.
Σε μια όμως φωτογραφία οι φίλοι μας ξέχασαν να πειράξουν κάτι.Ενώ το έδαφος τριγύρω από τον αστροναύτη είναι παντού γκρι,στο γυαλί της κάσκας του η αντανάκλαση είναι καφέ!!!
Οι θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι χωρίς βάση.

ΠΗΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ http://www.anexigita.com
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ http://vunro.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου