Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πλωτή πόλη στο διάστημα;;;;;;;


























26 Δεκεμβρίου 1994 στο μεγαλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο, της NASA "Hubble", που καταχωρήθηκε μια τεράστια πόλη αστέρων που επιπλέει στο διάστημα.

 

Οι φωτογραφίες απ΄ αυτό το τηλεσκόπιο διακομιστή Web, για ένα μικρό χρονικό διάστημα ήταν διαθέσιμη στους χρήστες του Διαδικτύου, αλλά στη συνέχεια ταξινομήθηκαν. 
 Οι άνθρωποι που γνωρίζουν ξέρουν ότι στο κέντρο των γαλαξιών υπάρχουν οι υπερμεγέθης μαύρες τρύπες. Ίσως οι εξωγήινοι να χρησιμοποιούν μια μαύρη τρύπα για βαρυτικές διαταραχές για την ενέργεια αφάνταστης κλίμακας; 
Οι αρχές φοβούνται να το αποκαλύψουν, γιατί είναι αδύναμοι, γιατί οι άνθρωποι ανησυχούν για το τίποτα.

Η ιστορία από την αρχή: 

Οι κύριοι πλανήτες σε τροχιά γύρω από τηλεσκόπιο της NASA διαστημικό τηλεσκόπιο «Hubble» ανοίγει για τους αστρονόμους πρωτοφανή ορίζοντες στο βαθύ διάστημα. Όμως, στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες ανακαλύψεις, "Hubble" και παρουσιάζει τα μεγαλύτερα μυστήρια.

Τον Ιανουάριο του 1995, ένα γερμανικό περιοδικό αστρονομίας δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα που ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες τις επιστημονικές, θρησκευτικές και δημοφιλείς δημοσιεύσεις του πλανήτη. 
Κάθε εκδότης επέστησε την προσοχή των αναγνωστών του σε μια εντελώς διαφορετική πτυχή του μηνύματος, αλλά η ουσία είναι η ίδια: στο σύμπαν ανακάλυψε την κατοικία του Θεού. 26 Δεκεμβρίου 1994 στη διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση





























Μετά την αποκρυπτογράφηση μια σειρά από εικόνες που μεταδίδονται από το τηλεσκόπιο «Hubble» φαίνεται με σαφήνεια η μεγάλη λευκή πόλη που επιπλέει στο διάστημα. Οι εκπρόσωποι της NASA δεν χάνουν καθόλου χρόνο για να απενεργοποιήσει την ελεύθερη πρόσβαση στο τηλεσκόπιο του web server, το οποίο περιέχει όλες τις εικόνες που λαμβάνονται από το "Hubble" για να τις μελετήσει σε μια σειρά αστρονομικών εργαστηρίων. Έτσι, οι εικόνες που λαμβάνονται με το τηλεσκόπιο, τότε (και εξακολουθεί να είναι) ταξινομούνται σε λίγα λεπτά για να είναι διαθέσιμες στους χρήστες του Web. 
Αλλά τίποτα σαν αυτό μέχρι πρόσφατα οι αστρονόμοι δεν έχουν αναφερεί. Και μια σαφή τεχνητές αντικείμενο κοσμικό αναλογίες. Είναι πιθανό ότι η πόλη ανακάλυψε το "Hubble" να ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων στο τέλος του ΧΧ αιώνα, ήταν μια τέτοια δομή αναζήτησης-μηχανική άγνωστη και με πολύ ισχυρό εξωγήινο πολιτισμό.

Οι Διαστάσεις της Πόλης εντυπωσιακές. 
Καμία γνωστή σε μας το ουράνιο σώμα δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν με το γίγαντα.Η Γη μας στο μέγεθος μ αυτή την πόλη θα είναι απλώς ένας κόκκος άμμου . 
Ποια είναι η κίνηση και αν υπάρχει αυτού του  γίγαντα; 
Η ανάλυση με ηλεκτρονικό υπολογιστή της σειράς των εικόνων που λαμβάνονται με την «Hubble», έδειξε ότι η κίνηση της πόλης σε γενικές γραμμές συμπίπτει με την κίνηση των γαλαξιών γύρω Δηλαδή, σε σχέση με τη γη, όλα συμβαίνουν στην θεωρία του Big Bang. Galaxy «τρέχουν πάνω", το κόκκινο αυξήσεις στροφή με την αύξηση της απόστασης, δεν υπάρχουν αποκλίσεις από τη γενική νομοθεσία δεν τηρείται.

Η ουράνια πόλη, επιπλέει στο διάστημα
































Η αστρονομία ενισχύει τις μελέτες της για μακρινά και κοντινά αστέρια και γαλαξίες. Εκατοντάδες επαγγελματίες και τα εκατομμύρια των οπαδών κάθε βράδυ αποστέλλονται φωτογραφίες από τον έναστρο ουρανό απο τα τηλεσκόπια τους.





 



Το  κύριος πλανήτικο  σε τροχιά διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA «Hubble» ανοίγει για τους αστρονόμους πρωτοφανή ορίζοντες στο βαθύ διάστημα.
 Όμως, στο ίδιο επίπεδο με τις μεγάλες ανακαλύψεις, "Hubble" και παρουσιάζει τα μεγαλύτερα μυστήρια. 
Τον Ιανουάριο του 1995, ένα γερμανικό περιοδικό αστρονομίας δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα που ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες τις επιστημονικές, θρησκευτικές και δημοφιλείς δημοσιεύσεις του πλανήτη.















Κάθε εκδότης επέστησε την προσοχή των αναγνωστών του σε μια εντελώς διαφορετική πτυχή του μηνύματος, αλλά η ουσία είναι η ίδια: στο σύμπαν ανακαλύφθηκε η   κατοικία του Θεού;;










































Oleg Kurbatov

26 Δεκεμβρίου 1994 η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA)

































Έτσι,  αστρονόμοι τι βλέπετε σε αυτές τις εκπληκτικές φωτογραφίες; 
Στην αρχή ήταν λίγο θολό σημείο σε ένα από τα πλαίσια. Αλλά όταν ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, Ken Wilson (Ken Wilson) αποφάσισε να δεί με περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες εκτός από τα οπτικά του "Hubble" οπλισμένος με ένα φορητό μεγεθυντικό φακό, ανακάλυψε ότι το σημείο έχει μια περίεργη υφή που δεν μπορεί να εξηγηθεί είτε από ένα σύνολο περίθλασης στο φακό του τηλεσκοπίου, καμία παρέμβαση στον δίαυλο επικοινωνίας για την μεταφορά της εικόνας στη Γη.

Μετά από μια σύντομη επιχειρησιακή συνάντηση αποφασίστηκε να κάνει re-shoot είπε ο καθηγητής Wilson περιοχή του ουρανού με τη μέγιστη για την "Hubble" ανάλυση. Τεράστια πολλών μέτρων φακό διαστημικό τηλεσκόπιο επικεντρώθηκε στην πιο μακρινή γωνιά του σύμπαντος ώστε είναι ορατό στο τηλεσκόπιο. Υπήρχαν μερικά τυπικά κλείστρα της κάμερας, η οποία ανακοίνωσε την ομάδα για τον καθορισμό της εικόνας υπολογιστή στο τηλεσκόπιο χειριστή τζόκερ. Και "spot" εμφανίστηκε μπροστά στους έκπληκτους τους επιστήμονες για πολλά-οθόνη εγκατάστασης διαχείρισης εργαστηρίου προβολής "Hubble" ακτινοβόλο δομή παρόμοια με μια φανταστική πόλη, ένα υβριδικό Swift είναι "ιπτάμενο νησί». Laputa και της επιστήμης έργα φαντασίας πόλεις του μέλλοντος.




Η τεράστια δομή, απλωνόταν μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος με τα πολλά δισεκατομμύρια μίλια μακριά, έλαμπε με ένα απόκοσμο φως. 
Πλωτή πόλη ομόφωνα αναγνωρίζεται ως η κατοικία του Δημιουργού, ένα μέρος όπου μόνο και μπορεί να βρίσκεται θρόνο του Κυρίου του Θεού.  
Εκπρόσωπος της NASA είπε ότι η πόλη δεν μπορεί να συμπληρωθεί με τη συνήθη έννοια του όρου, κατά πάσα πιθανότητα σε αυτό είναι οι ψυχές των νεκρών.




 








Ωστόσο, το δικαίωμα να υπάρχει και μια άλλη όχι λιγότερη μυθική εκδοχή για την προέλευση της κοσμικής πόλης. 

Το γεγονός είναι ότι στην αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης, η ίδια η ύπαρξη του οποίου ήταν για δεκαετίες δεν είναι καν υπό αμφισβήτηση, οι επιστήμονες βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα παράδοξο. 
Αν υποθέσουμε ότι το σύμπαν που κατοικείται από πολλούς πολιτισμούς η μάζα στέκεται σε διαφορετικά επίπεδα ανάπτυξης, ένας από αυτούς πρέπει να είναι αναπόφευκτα κάποιος σούπερ-πολιτισμός, όχι μόνο στον εξωτερικό χώρο, καθώς και τον ενεργό εγκαταστάθηκαν στις αχανείς εκτάσεις του σύμπαντος. 

Και η δραστηριότητα αυτών των supercivilizations, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής - για να αλλάξει το φυσικό περιβάλλον (στην περίπτωση αυτή ο χώρος και στη ζώνη επιρροής των αντικειμένων) - θα πρέπει να είναι ορατό σε απόσταση εκατομμυρίων ετών φωτός μακριά.


Ωστόσο, η τρισδιάστατη μοντελοποίηση των απομακρυσμένων μέρων  του σύμπαντος αποκαλύφθηκε εκπληκτικό γεγονός: δεν είναι μέρος του σύμπαντος έχει αφαιρεθεί από εμάς, και εμείς - από αυτήν. Γιατί είναι το σημείο εκκίνησης κινήθηκε προς την πόλη. Διότι αυτό είναι μια αόριστη θέση στις φωτογραφίες εμφανίστηκε σε ένα μοντέλο υπολογιστή της στο «κέντρο του σύμπαντος." Τρισδιάστατο κινούμενες εικόνες σαφώς ότι ο γαλαξίας τρέχει επάνω, αλλά ήταν από το σημείο του σύμπαντος, το οποίο βρίσκεται στην πόλη. Με άλλα λόγια, όλοι οι γαλαξίες, συμπεριλαμβανομένου και αριστερά μας τη στιγμή που θα είναι από αυτό το σημείο στο χώρο, και ότι υπάρχει μια περιστροφή γύρω από την πόλη Vselennoy.A επειδή η πρώτη εντύπωση της πόλης, ως η κατοικία του Θεού, που αποδείχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά επιτυχής και κοντά στην αλήθεια.

Τι σημαίνει αυτή η ανακάλυψη τι υπόσχεται στην ανθρωπότητα και γιατί δεν έχουν ακουστεί για σχεδόν επτά χρόνια, η επιστήμη και η θρησκεία έχουν από καιρό αποφάσισαν να κάνουν ειρήνη και στην καλύτερη των ευκαιριών και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο για να αποκαλύψουν  τα μυστικά και τα μυστήρια του κόσμου και αν η επιστήμη ξαφνικά ερθει αντιμέτωπη με δυσεπίλυτα φαινόμενα, η θρησκεία είναι σχεδόν πάντα για να δίνει μια πολύ πραγματική εξήγηση του τι συμβαίνει, το οποίο βαθμιαία σε λειτουργία και την αυστηρή επιστημονική κοινότητα.




Σε αυτή την περίπτωση, όμως, συνέβη το αντίθετο, η επιστήμη με τεχνικά μέσα επιβεβαιωθεί, ή τουλάχιστον να φέρει ισχυρές ενδείξεις της πίστης στο βασικό αξίωμα της θρησκείας - η ύπαρξη ενός Δημιουργού, ο οποίος ζει στην πόλη που λάμπει στον ουρανό.

Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο αναμενόμενο ή είχε ένα παρόμοιο μήνυμα, τα αποτελέσματά της είναι σχεδόν απρόβλεπτα. Γενική ευφορία των θρησκευτικών φανατικών, η κατάρρευση της υλιστικής θεμέλιο της σύγχρονης επιστήμης - το σύνολο των οποίων μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη και τρομερές συνέπειες. Ως εκ τούτου φωτογραφίες ήταν αμέσως ταξινομούνται και πρόσβαση σε εικόνες Πόλη του Θεού έλαβε μόνο ανατεθεί με ειδικές δυνάμεις είναι άνθρωποι που πραγματικά, όχι στην τηλεόραση, διέπουν τη ζωή των επιμέρους χωρών και για τον πλανήτη ως σύνολο.

Ωστόσο, το απόρρητο - δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη των στόχων και έναντι οποιασδήποτε ειδοποίησης να κλειδώσει εκεί. Σας καλούμε τους αναγνώστες σε ένα από μια σειρά από εικόνες που αποστέλλονται από το "Hubble" με την εικόνα ενός μυστηριώδους πόλης, επιπλέουν στη μεγάλη βάθη του άπειρου σύμπαντος.Σήμερα, μπορούμε να περιμένουμε μόνο μια επίσημη απάντηση των κυβερνητικών οργανισμών και κορυφαία στελέχη της Εκκλησίας στο μήνυμα για την ανακάλυψη από τους αστρονόμους του αυτό που η ανθρωπότητα χιλιετίες θα μπορούσε μόνο να μαντέψει.

Μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ να έχουν καταθέσει σε χρηματοκιβώτια πληροφορίες τους έχουν μεγάλη σημασία για ολόκληρο το σύμπαν. Αλλά πώς μπορεί να κρύψει μια τέτοια εκπληκτική ανακάλυψη;
 Γιατί η Αμερική σφετερίστηκε το δικαίωμα να αποφασίζουν ότι μπορούν να γνωρίζουν οι κάτοικοι της γης, και ότι γνωρίζουν την έγκαιρη απάντηση στα ερωτήματα αυτά δεν μπορεί παρά να είναι η απομάκρυνση της ημερήσιας διάταξης. 
Ή λόγω της πλήρους κυριαρχίας των ΗΠΑ στον πλανήτη, ή ότι δεν είναι πλέον σημαντική, λόγω του πλήρους αποχαρακτηρισμό των αρχείων μυστήρια και γρίφους σήμερα. Λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε για την ανακάλυψη της Αμερικής χρηματοκιβώτια σε αυτά. Η κατοικία
του Θεού ήταν κρυμμένος από τα γήινοι αξιόπιστα από ό, τι στα βάθη του σύμπαντος.









ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ erevnw.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΟ:Το βρήκαμε και σας το μεταφέρουμε δεν ξέρουμε κατά ποσό είναι αλήθεια σίγουρα δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν τώρα αν είναι πόλη του Θεού η κάποιων άλλων είναι άλλο ζήτημα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΧΩΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΩΣΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου