Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Συντριβή άγνωστου αντικειμένου σε χωριό του Πεκίνου (φωτογραφίες, βίντεο)


Τρία άγνωστα αντικείμενα «προσγειώθηκαν» στην επαρχία Heilongjiang της Κίνας, κοντά στο Πεκίνο, την παρασκευή στις 16 Μαΐου 2014 πυροδοτώντας μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, και αποκλείοντας την περιοχή, όπως ανέφερε το China News Service, δεύτερο μεγαλύτερο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. 


 Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις έξι το πρωί, όταν και τα μεταλλικά αντικείμενα σχήματος μπάλας προσγειώθηκαν στα χωριά Yian και Baiquan υπό τη δικαιοδοσία του Qiqihar City. 
Στις 13.00 ένας δημοσιογράφος από το Heilongjiang Yian επιβεβαίωσε ότι οι κάτοικοι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και είδαν μια μεγάλη βολίδα στον ουρανό να αναβοσβήνει πριν συντριβεί στο έδαφος.
 Αργότερα βρέθηκε ένα από αυτά τα αντικείμενα που είχε προσγειωθεί σε ένα οικόπεδο λαχανικών όπου και φωτογραφήθηκε.
 Η παρακάτω φωτογραφία, αναφέρεται ότι ελήφθη από έναν χωρικό, και δείχνει ένα μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο με μια πριονωτή δομή να το περιβάλλει.Τα άλλα δύο αντικείμενα που προσγειώθηκαν σε κοντινό χωριό αναφέρθηκαν να εμφανίζονται παρόμοια χωρίς μέχρι στιγμής να έχουμε εικόνα. Το αντικείμενο παραμένει στο σημείο της συντριβής (;) ενώ ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από το στρατό και οι αρχές διέταξαν την πλήρη διερεύνηση του φαινομένου. (Ερ.Ε.Ν.Ζω)

Παρακολουθήστε το βίντεο: heviralpost.com
UFO the world's best
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου