Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ.

Το Ολυμπία φέρνει στο φως το ντοκουμέντο που όχι απλώς δικαιώνει την Ζωή Γεωργαντά και τους ισχυρισμούς της για την “μέθοδο” που ακολούθησε η ανακρίτρια, αλλά επιβεβαιώνει πλήρως την πρωτοβουλία του Γιάννη Αδαμόπουλου και την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για το ίδιο θέμα.

Αυτά που θα διαβάσετε δεν είναι αποκύημα κάποιας νοσηρής φαντασίας ή προϊόν ιδιοτελούς κριτικής στο έργο ενός λειτουργού της δικαιοσύνης. Είναι τα ντοκουμέντα της κατάθεσης καίριου μάρτυρα για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και πως αυτή μεταφέρθηκε από την ανακρίτρια στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών. Όλοι, μα κυρίως η δικαιοσύνη ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους για τον τρόπο που η κυρία ανακρίτρια υπηρετεί το λειτούργημα της στην κρισιμότερη στιγμή για την πατρίδα.
Δείτε λοιπόν πως ακριβώς μεταφέρει την κατάθεση του Εμμανουήλ Κοντοπυράκη, καθηγητή, πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

Βλέπετε λοιπόν, πως η χρήση των συγκεκριμένων φράσεων μέσα στο κείμενο, έχουν τελείως διαφορετικό νόημα. Εδώ μάλιστα ο Κοντοπυράκης πάει και ένα βήμα πιο πέρα, αποκαλύπτοντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, υπήρξε 20πλάσια διόγκωση της απόκλισης των στοιχείων μέσα σε λίγους μήνες, παρουσία της ΕΛΣΤΑΤ! Αυτό το θέμα που από μόνο του συνιστά ξεχωριστό κατηγορητήριο, η ανακρίτρια το παραθέτει αποσπασματικά ως επιχείρημα υπέρ του Γεωργίου!
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Η δικαιοσύνη όμως ας αποφανθεί το ΓΙΑΤΙ η ανακρίτρια κινήθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου