Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )



Φίλοι καλώς ήλθατε !! 
Σήμερα 20/08/2013 αποφασίσαμε να μετατρέψουμε την όμορφη ομάδα μας και σε blog .. 
Αυτό θα μας δώσει την δυνατότητα να επικοινωνούμε καλύτερα μαζί σας , να κοινοποιούνται τα θέματα μας και οι έρευνες μας άμεσα στην μπλογκόσφαιρα και φυσικά να αυξήσουμε την επιρροή μας με μοναδικό στόχο την αφύπνιση και την αντίσταση στον ένα και μοναδικό εχθρό του Ελληνισμού και όλης της ανθρωπότητας. 
Την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τον διεθνή Σιωνισμό που στόχο έχουν την παγκόσμια υποδούλωση όλων των εθνών.

Η σελίδα μας όπως και πριν στα 4 χρόνια που υπάρχουμε ως σελίδα στο Facebook παραμένει ελεύθερος τόπος έκφρασης για όλους... 

Μπορείτε να συμμετέχετε όπως και πριν στέλνοντας μας τα άρθρα και τα θέματα που θεωρείτε σημαντικά για ανάρτηση εδώ ή στην σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/pages/ΕΡΕΥΝΩ-ΑΡΑ-ΥΠΑΡΧΩ-What-the-Bleep-Do-We-Know-/139278009458609
στο twitter: https://twitter.com/erevnw_yparxw

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας , με τα σχόλια σας , με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών. 

Βοηθήστε να διαδοθούν και οι δικές σας αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες! 

Διαδώστε το blog σε όλους τους ανήσυχους φίλους σας...



Με την προστασία Της Ανωτάτης Αρχής του Σύμπαντος Αρχάγγελου Μιχαήλ 1702 όπως απεικονίζεται σε ομώνυμο εκκλησάκι του 1790 κάπου στην Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου