Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Η Γερμανία πληρώνει συντάξεις σε συνεργάτες των Ναζί στο Ηνωμένο Βασίλειο,Ολανδία και το Βέλγιο.

 




Η αποκάλυψη προκαλεί αποτροπιασμό. Η Γερμανία, ακόμα και σήμερα, με απόλυτη μυστικότητα, δίνει συντάξεις σε κατοίκους τρίτων χωρών που πολέμησαν στο πλευρό των ναζί SS! 
Μιλάμε για την πλέον δολοφονική μηχανή της ιστορίας που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που πρωταγωνίστησε στις ναζιστικές θηριωδίες.


Οι υποψίες για το βρώμικο αυτό παιχνίδι της Γερμανίας που υποτίθεται ότι καταδικάζει τον ναζισμό και το παρελθόν της, υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια. Τελικά η Γερμανία αποκάλυψε επιτέλους στις αρχές των Κάτω Χωρών τα ονόματα των Ολλανδών πολιτών που εξακολουθούν να λαμβάνουν μηνιαία αμοιβή για τη συμμετοχή τους ως Ναζί στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Βερολίνο διαβίβασε έναν κατάλογο με τα ονόματα των δικαιούχων – συνεργατών των ναζί – γερμανικών συντάξεων μεταξύ του 2015 και του 2019 και τα ακριβή ποσά που καταβλήθηκαν, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Χανς Βιλμπλιφ σε επιστολή προς το κοινοβούλιο, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Αποδείχθηκε ότι 34 άτομα στις Κάτω Χώρες έλαβαν το «Kriegsbeschädigtenrente» ή αλλιώς επιδόματα αναπηρίας από τη Γερμανία πριν από δύο χρόνια. Οι πληρωμές κυμαίνονταν από αρκετές εκατοντάδες ευρώ έως και 1.300 ευρώ.

Οι περισσότεροι από τους δικαιούχους ήταν βετεράνοι των Waffen SS ή οι χήρες τους και άλλοι στενοί συγγενείς. Σύμφωνα με Αναφορές των μέσων ενημέρωσης μεταξύ αυτών που ακόμα πληρώνονται από την Γερμανία θα μπορούσαν να είναι εγκληματίες πολέμου και πρώην φρουροί στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου, καθώς δεκάδες Ολλανδοί υπηρετούσαν στο περίφημο στρατόπεδο θανάτου μαζί με τα γερμανικά στρατεύματα.

Οι Κάτω Χώρες πιέζουν το Βερολίνο να αποκαλύψει τα ονόματα από τότε που αποκαλύφθηκε το 2014 ότι χιλιάδες πρώην Ναζί σε όλη την Ευρώπη είχαν πάρει χρήματα από τη Γερμανία. 
Τα επιδόματα πληρώθηκαν σύμφωνα με μια διαταγή του 1945 από τον Karl Dönitz, ο οποίος διαδέχθηκε για μικρό χρονικό διάστημα τον Χίτλερ ως επικεφαλής του Τρίτου Ράιχ. 
Το διάταγμα του Dönitz ήταν ότι όλοι όσοι υπέστησαν σωματική ή ψυχική βλάβη ενώ πολεμούσαν για τη Γερμανία στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν δικαίωμα σε παροχές!
ΠΗΓΗ:

Το βελγικό κοινοβούλιο ζητά από το Βερολίνο να σταματήσει τις πληρωμές σε μη Γερμανούς που δεσμεύτηκαν να πιστέψουν στον Χίτλερ:



Μετά την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ανέλαβε όλες τις συνταξιοδοτικές υποχρεώσεις ως διάδοχος. Επίσης εκείνοι των Ναζί στρατιωτών. Οι ξένοι που συμμετείχαν στον αγώνα έλαβαν επίσης σύνταξη.

Η ύπαρξη της ναζιστικής σύνταξης υποπτεύεται εδώ και καιρό. Το 2016, τα κράτη μέλη της ΕΕ υποχρεώθηκαν να κοινοποιήσουν πληροφορίες σχετικά με τις διασυνοριακές συντάξεις. Μόνο τότε έγινε σαφές το πεδίο εφαρμογής. Σύμφωνα με τους Βέλγους πολιτικούς, το πρόβλημα εμφανίζεται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι πρώην άντρες SS λαμβάνουν επίσης συντάξεις, χωρίς αυτά τα ποσά να φορολογούνται ή να κοινοποιούνται στη βρετανική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου