Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Γενετικές μεταλλάξεις στη Ρωσία.





















Μια απίστευτη δήλωση έγινε από τη γενετική γιατρού των Ηνωμένων Πολιτειών - Melba Ketchum . Με βάση την ανάλυση που έγινε στους υποτιθέμενους χιονάνθρωπους, ήταν σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τον γενετικό του κώδικα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι το μισό ανθρώπινο DNA, και το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει άγνωστους γενετικούς συνδυασμούς που δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας!

 Έτσι ποιος είναι αυτός ο χιονάνθρωπος; 

Ένα άγνωστο εξελικτικό στοιχείο ή το αποτέλεσμα των αρχαίων γενετικών πειραμάτων ενός προηγούμενου πολιτισμού;





Στους αρχαίους μύθους και θρύλους υπάρχουν αναφορές στο γεγονός ότι οι πρόγονοί μας είχαν επίσης γνώση της γενετικής μηχανικής και ήταν σε θέση να δημιουργήσουν μια ποικιλία από πλάσματα, ακόμη και εντελώς φανταστικά. 



Υπάρχουν περιγραφές της δημιουργίας τεχνητών ανθρώπων με ειδικές ιδιότητες - δύναμη, τηλεπάθεια, ικανότητα να μεταμφιέζονται και να επιβιώνουν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

 Τι δεν είναι μια περιγραφή ενός χιονάνθρωπου;










Στις αρχές του 20ου αιώνα, ένας ρώσος ερευνητής Ιβανόφ στο φυσικό πάρκο Sukhum προσπάθησε να αναδημιουργήσει ένα υβρίδιο  ανθρώπου και  μαϊμούς για να γίνει ένας ιδανικός εργάτης, πολεμιστής και καλλιτέχνης. 

Ο τόπος δεν επελέγη τυχαία, στα μέρη αυτά οι κάτοικοι συχνά παρατηρούσαν ένα περίεργο πλάσμα -  καταγράφηκε παρόμοιο με έναν άνθρωπο- πίθηκο.

Έγγραφα για τον χιονάνθρωπο από το αρχείο του Συλλόγου "Προϊστορία"






Έχω στη διάθεσή μου τα μοναδικά έγγραφα ενός από τους αξιωματικούς του συνοριακού σταθμού ο οποίος περιγράφει συναντήσεις με τον καταρράκτη - τον χιονάνθρωπο. 

Το έγγραφο δηλώνει ότι αναπτύχθηκαν ειδικές οδηγίες για το πώς μπορεί να γίνει διάκριση ενός χιονάνθρωπου από έναν τακτικό εισβολέα από τους συνοριοφύλακες.
 Ισχυρίζεται ότι οι συνοριοφύλακες έπρεπε ακόμη να καταστρέψουν τα καταφύγια. 
Ίσως τα πειράματα του Ιβάνοφ στην πραγματικότητα στέφθηκαν με επιτυχία και κατάφερε να επαναλάβει το αρχαίο πείραμα, δημιουργώντας ένα νέο ανθρώπινο πλάσμα;




Και τέτοια πειράματα δεν ήταν τα μόνα.
Ο Ερευνητής, ταξιδιώτης, υπολοχαγός του MUR Σεργκέι Ζβιαγκίν ισχυρίζεται ότι πρέπει να διερευνήσει μια παράξενη ιστορία και να συναντήσει προσωπικά τα ασυνήθιστα φαινόμενα στα δάση κοντά στη Μόσχα. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν από τον πόλεμο, ένα συγκεκριμένο κλειστό βιολογικό κέντρο εντοπίστηκε στην περιοχή των βάλτων του Tver, τα κατάλοιπα των οποίων κατάφερε να βρει πέρυσι. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι στρατιώτες είχαν εμπλακεί στη δημιουργία ορισμένων τεράτων.

 Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί συναντήθηκαν με τέτοια τέρατα και σε ένα από τα γερμανικά φυλλάδια τοποθετήθηκε ακόμη μια εικόνα και η επογραφή :"Οι Ρώσοι εφευραν ένα νέο όπλο - μυστικά τέρατα". Κατά τη διάρκεια της έρευνας σε αυτόν τον τομέα, ο Zvyagin βρήκε όχι μόνο ίχνη αυτού του εργαστηρίου, αλλά ο ίδιος σχεδόν πέθανε θύμα  μυστηριώδους τέρατος 


  



Μεταξύ των άλλων εγγράφων είναι οι ασυνήθιστες συναντήσεις του στρατού με το χιόνι, οι περιγραφές των αποστολών, οι περιγραφές των συναντήσεων στις οποίες συζητήθηκαν πληροφορίες που κυμαίνονταν από τη σύλληψη αρκετών ανθρωποειδών πλάσματων από τον κινεζικό στρατό σε συναντήσεις με τον Roerich , οι οποίοι δήλωσαν με απλό κείμενο ότι συνάντησαν 
χιονάνθρωπο στο Θιβέτ.


Έγγραφα για τον χιονάνθρωπο από το αρχείο του Συλλόγου "Προϊστορία"





Γνωρίζοντας τις ασυνήθιστες ικανότητες αυτού του πλάσματος, οι ερευνητές του εργαστηρίου του Vitaliy Pravdivtsev προσπάθησαν να έλθουν σε επαφή μαζί του χρησιμοποιώντας την εγκατάσταση των Καθρέππων του Kozyrev.

Ως αποτέλεσμα, έλαβαν απόκριση από τον 
χιονάνθρωπο  με τη μορφή σχεδίων και πινακίδων που μεταδόθηκαν μέσω του χειριστή. 

Σε αυτό το μέρος, δύο μάρτυρες, πρόσωπο με πρόσωπο, συγκρούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι με ένα τεράστιο πλάσμα.


Έγγραφα για τον χιονάνθρωπο από το αρχείο του Συλλόγου "Προϊστορία"

Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι αυτά τα πλάσματα εντοπίζονται πιο συχνά σε εκείνες τις περιοχές και μέρη όπου στην αρχαιότητα υπήρχαν ορισμένοι ανεπτυγμένοι πολιτισμοί, όπου σώζονται μεγαλιθικές δομές,
 εισόδους σε αρχαίες υπόγειες πόλεις, dolmens, menhirs, σαν αυτά τα πλάσματα προστατεύουν τις εισόδους σε έναν άλλο κόσμο ή γενετικά "θυμούνται" τα μέρη όπου δημιουργήθηκαν.






Σήμερα, δεν φαίνεται να είναι μια φανταστική ευκαιρία να δημιουργηθεί σχεδόν οποιοδήποτε ζωντανό πράγμα σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα, τέτοια πειράματα διεξάγονται με επιτυχία.
 Και στις επόμενες δεκαετίες, η γενετική υπόσχεται να αρχίσει να "βελτιώνει" τον ίδιο τον άνθρωπο. 

Αυτό δεν θα οδηγήσει στην εμφάνιση ενός νέου είδους σύγχρονου "ανθρώπου του χιονιού";

ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου