Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ιδρύθηκε επισήμως η Δημοκρατία της Τσαμουριάς. Έχει σύνταγμα και κυβέρνηση











Συνάντηση ευρωπαίων διαμεσολαβητών με πολιτικούς στην Αθήνα τρείς ημέρες πριν την ίδρυση της Τσαμουριάς.
“Πουλήθηκε” και η Ήπειρος. Αυτό συμπεραίνεται από το γεγονός ότι ιδρύθηκε η «Δημοκρατία της Τσαμουριάς». 
Ναι!
 
Ιδρύθηκε η Δημοκρατία της Τσαμουριάς. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά πρόκειται για δράμα εν εξελίξει εις βάρος της πολυπαθούσης Ελλάδος μας...
Η ίδρυση της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς πραγματοποιήθηκε μετά από την συνάντηση των υπευθύνων ευρωπαίων διαμεσολαβητών με πολιτικούς στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πολλά, αλλά ας πάρουμε τα φοβερά και τρομερά γεγονότα με την σειρά.


Το θέμα της Τσαμουριάς έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει το διεθνές ίδρυμα InterNations Exchange (INEX), σε συνεργασία με το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. 
Το ίδρυμα ΙΝΕΧ εδρεύει και αυτό στην Χάγη της Ολλανδίας και βασικός σκοπός του είναι, μεταξύ άλλων, να υποστηρίζει τα έθνη και τους λαούς. 
Πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο Yohan A. C. Byrde. 
Την υπόθεση της Τσαμουριάς χειρίζονται ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ Yohan Byrde, ο αντιπρόεδρος Jeroen Zandberg και ο Ολλανδός σύμβουλος Ruud Lammers.
 



Παρενθετικά ν’ αναφέρω ότι, είναι σημαντικό σε τέτοια θέματα, όπως αυτό, να δείχνονται και οι συμβολισμοί διότι φανερώνουν πολλά. 
Ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ, κος Byrde, συνηθίζει να φωτογραφίζεται σχηματίζοντας με τα χέρια του το ανεστραμμένο τρίγωνο. Κάνει δηλαδή την γνωστή ως «χειρονομία Μέρκελ». 
Η χειρονομία αυτή είναι το σύμβολο της Νέας Τάξης (το σχήμα των χεριών είναι για την θεά Auramoth > θεά του νερού > εποχή του Υδροχόου > ΝΤΠ. Είναι γνωστά αυτά). 
Οπότε, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβουμε τι σκοποί εξυπηρετούνται από όλους αυτούς τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους, καθώς και από ποιους υποκινούνται όλ’ αυτά. 



Συνέχεια επί του θέματος. Η τρόικα του ΙΝΕΧ (Y. Byrde, J. Zandberg και R. Lammers) ανέλαβε και έφερε εις πέρας την δημιουργία της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς, της οποίας πρόεδρος είναι ο Festin Lato, ενεργώντας κατά χρονολογική σειρά ως εξής. 
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου 2017 ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΧ επισκέφθηκαν την Αλβανία και την Ελλάδα για να συναντηθούν αυτοπροσώπως με αντιπροσώπους των Τσάμηδων καθώς και με επιζήσαντες εκτοπισθέντες από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα είχαν έρθει για να δουν ιστορικά κτίρια και σπίτια των Τσάμηδων ώστε να έχουν ιδία άποψη.

Κατόπιν, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΧ, ο πρόεδρος της Τσαμουριάς και άλλοι δύο Τσάμηδες, επισκέφθηκαν το πρώτο άλλο κράτος. Το Ισραήλ. Στο Ισραήλ είχαν επαφές με πολλούς εβραίους υπουργούς, βουλευτές, και αντιπροσώπους των Δήμων της Ιερουσαλήμ και του Τελ-Αβίβ, για να τους ενημερώσουν για το θέμα των Τσάμηδων. 
Επισκέφθηκαν επίσης και το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. Επισκέφθηκαν το Ισραήλ διότι η χώρα αυτή είναι αφοσιωμένη στην υπεράσπιση των αξιών της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με το ΙΝΕΧ. Ένας επιπλέον λόγος που επισκέφθηκαν το Ισραήλ είναι επειδή υπάρχει σοβαρή πολιτισμική εβραϊκή επιρροή στον λαό της Τσαμουριάς, και ως παράδειγμα ανεφέρθη το γεγονός ότι η μητέρα του Πρωθυπουργού της Τσαμουριάς είναι εβραϊκής καταγωγής.
Μετά την επίσκεψη στο Ισραήλ, οι πρόεδροι του ΙΝΕΧ και της Τσαμουριάς, Yohan Byrde και Festin Lato αντίστοιχα, επισκέφθηκαν την Ευρωβουλή και την Κομισιόν στις 3 Αυγούστου 2017 για να τους ενημερώσουν για τους Αλβανο-Τσάμηδες. Έτσι τους αποκαλούν. Μέχρι το τέλους Αυγούστου είχαν επισκεφθεί την Ιταλία, το Μονακό και το Βατικανό. Στο Βατικανό πήγαν για να ερευνήσουν κάποια αρχεία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ρώϋτερς.

Μετά από αυτές τις επισκέψεις, έφθασε τελικά και η ώρα να επισκεφθούν και την Ελλάδα οι ενασχολούμενοι με το θέμα της Τσαμουριάς. Στην Ελλάδα ήρθε μόνο η τρόικα του ΙΝΕΧ, χωρίς να συνοδεύεται από μέλη της «κυβερνήσεως της Τσαμουριάς». Η τρόικα του ΙΝΕΧ από τις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου 2017 συναντήθηκε με αρκετούς υπουργούς και εξέχοντες βουλευτές με σκοπό, σύμφωνα με το ΙΝΕΧ, να τεθούν οι βάσεις για την έναρξη διπλωματικών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και Τσαμουριάς! 
Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα πολιτικών που συνάντησαν στην χώρα μας.


Πλην όμως, υπάρχουν φωτογραφίες. Πριν δούμε τις φωτογραφίες, να πω ότι το ΙΝΕΧ ανακοίνωσε ότι το αποτέλεσμα της αποστολής του στην Αθήνα ήταν επιτυχημένο(!!!) και απετέλεσε ένα ακόμη βήμα για μεγαλύτερη ελευθερία και αναγνώριση του λαού της Τσαμουριάς αλλά και μιας νέας διπλωματικής σχέσης(!!!). «
Νέα διπλωματική σχέση» εννοεί την έναρξη διαπραγματεύσεων της Ελλάδος με την Τσαμουριά. 
Με βάση την ανακοίνωση του ΙΝΕΧ ότι η επίσκεψή του στην Ελλάδα ήταν επιτυχής, εξάγεται το συμπέρασμα ότι πολιτικοί στην Ελλάδα έδωσαν κάποιες υποσχέσεις και έκαναν υποχωρήσεις. Όταν σε επαφές μεταξύ δύο αντιμαχομένων ο ένας επιτυγχάνει, μοιραία ο άλλος αποτυγχάνει. Το ΙΝΕΞ ανακοίνωσε επιπροσθέτως ότι θα γίνει πλήρης κοινοβουλευτική έρευνα στην Ελλάδα για το κρίσιμο αυτό θέμα.

Ας δούμε τώρα τις πληροφορίες που μας παρέχουν κάποιες φωτογραφίες. Όπως προανεφέρθη ονόματα πολιτικών δεν ανακοινώθηκαν, πλην όμως υπάρχουν δύο φωτογραφίες. 
Οι φωτογραφίες αυτές είναι από το γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο καφέ-εστιατόριο «Βιβλιοθήκη», στην πλατεία Κολωνακίου, στις 4 Σεπτεμβρίου 2017. 
Στο γεύμα περευρίσκετο η τρόικα του ΙΝΕΞ με τον «βουλευτή Σταύρο» (Meeting-with-Stavros-MP > Συνάντηση με τον Σταύρο – Βουλευτή). Επώνυμο δεν αναφέρεται.



Σύμφωνα με την μία φωτογραφία, υπάρχουν και έγγραφα επί του θέματος «Τσαμουριά». Επίσης ενώ από το ΙΝΕΧ δημοσιεύθηκε ότι, οι αρμόδιοί του συναντήθηκαν μόνο με υπουργούς και βουλευτές στην Ελλάδα, υπάρχει και μία άλλη φωτογραφία όπου φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ, Y. Byrde, συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.




Τρείς μόλις ημέρες μετά την επίσκεψη των ξένων επισήμων στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε επισήμως η ίδρυση της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς. 
Δηλαδή, στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, σε διάσκεψη που διοργάνωσε το ΙΝΕΧ στην Χάγη υπεγράφη το πιστοποιητικό ιδρύσεως της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς, από τη στιγμή που έγινε αποδεκτό το σύνταγμα της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς. 
Το πιστοποιητικό υπέγραψαν ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ, δύο εκπρόσωποι του Peace Palace (Παλάτι της ειρήνης) το οποίο συνδέεται με τον ΟΗΕ, και το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως «Ναός της ειρήνης και της δικαιοσύνης» – τι πρωτότυπο – και στο οποίο επίσης υπάγεται το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. 

Το υπέγραψαν επίσης ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς και εκπρόσωπος του Διεθνούς Δικαστηρίου.






Η 9η Σεπτεμβρίου 2017 λοιπόν είναι η επίσημη ημερομηνία ιδρύσεως της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η διακήρυξη ανεξαρτησίας της Τσαμουριάς είχε γίνει στις 31 Οκτωβρίου 2016.

Επίσης, στην ίδια τελετή παρουσιάστηκε το νέο σύνταγμα της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς – το οποίο φυσικά είναι σύμφωνο με τους διεθνείς κανόνες – και η κυβέρνησή της. 
Βάσει του νέου συντάγματος, οι Τσάμηδες έχουν «αναφαίρετα δικαιώματα ως παγκόσμιοι και εθνικοί πολίτες», πράγμα που σημαίνει ότι η Τσαμουριά πλέον είναι επισήμως υπαρκτή και γι αυτόν τον λόγο μπορούν να εκδίδουν διαβατήρια στους Τσάμηδες με την ένδειξη «Δημοκρατία της Τσαμουριάς».
 Τα διαβατήρια αυτά γίνονται πλέον αποδεκτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον ΟΗΕ κλπ, οι οποίοι αναγνωρίζουν και αποδέχονται έμμεσα τη νέα χώρα, και αυτό που απομένει είναι ν’ αποκτήσει η Τσαμουριά και εδαφικό χώρο. 

Θα το δούμε παρακάτω αυτό.







Το «Τσάμικο έθνος», έτσι το αποκαλεί το ΙΝΕΧ τους Τσάμηδες πλέον, έχει και κυβέρνηση που αποτελείται από τους: Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς: Festim Lato, πρωθυπουργός: Ali Aliu, υπουργός εσωτερικών: Rrustem Geci, υπουργός δικαιοσύνης: Elena Kocaqi, υπουργός οικονομικών: Idajet Jajaj, υπουργός παιδείας και κοινωνικών υποθέσεων: Ilda Prifti, υπουργός εξωτερικών: Jona Mustafa, και ειδικός σύμβουλος, γραμματέας εξωτερικών και πρέσβης: Yohan Byrde, δηλαδή ο πρόεδρος του ΙΝΕΧ.







Ο εορτασμός σε αλβανικό έδαφος για την ίδρυση της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στον Αυλώνα. Εκεί παρουσίασαν το σύνταγμα και την κυβέρνηση.
 Κατά την διάρκεια της τελετής οι Τσάμηδες κρατούσαν αλβανικές, ολλανδικές, αυστριακές και αμερικάνικες σημαίες.

 Στον Αυλώνα, η Ολλανδή επιχειρηματίας Mary van Soomeren έγινε τιμητικά πολίτης της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς. 
Η ίδια παρίστατο στην εορταστική τελετή για να υποστηρίξει τους Τσάμηδες.

Μετά απ’ αυτά, στις 3 Οκτωβρίου 2017, ο πρόεδρος Τσαμουριάς και πρώην μαχητής του Ουτσεκά F. Lato, έγινε επισήμως αναγνωρισμένος διπλωμάτης με τον τίτλο του Διευθυντού υποθέσεων Δυτικών Βαλκανίων, παραλαμβάνοντας ανάλογη διπλωματική κάρτα.
 Η κάρτα του είναι αποδεκτή, όπως αναγράφεται σ’ αυτή, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη και από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.







Μας είπαν τελευταία ότι ο Γιούγκερ ήλθε στα Δυτικά Βαλκάνια. Θα πρέπει σιγά-σιγά να εξοικειωνόμαστε με τους νέους όρους. Διπλωμάτης στα Δυτικά Βαλκάνια είναι ο πρόεδρος της Τσαμουριάς. Μετά την διπλωματική κάρτα ο Festin Lato παρέλαβε στις 13 Φεβρουαρίου 2018 και την κάρτα ελευθέρας εισόδου στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να μπορεί να συναντάται ελεύθερα με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Φυσικά, μετά απ’ όλ’ αυτά ο πρόεδρος της Τσαμουριάς συναντήθηκε με υψηλόβαθμους του ΟΟΣΑ, της Κομισιόν κλπ, προωθώντας πλέον τα θέματα της Τσαμουριάς. Πολλά θα γίνουν εν αγνεία μας μέχρι την επίσκεψη του Τσίπρα στην Αλβανία, όπου δεν θα συναποφασίσουν με τον αλβανό πρωθυπουργό μόνο για την ΑΟΖ.

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι ο πρώην πολεμιστής του Ουτσεκά και νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσαμουριάς F. Lato, ετοιμάζει και τον στρατό του, που δεν είναι άλλος από τον επονομαζόμενο Ουτσετσέ (UÇÇ) που σημαίνει «Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς». Ο ίδιος έχει φωτογραφηθεί φορώντας την στρατιωτική στολή του Ουτσετσέ, αλλά και επιθεωρώντας στρατιωτικά αγήματα του Ουτσετσέ. Η δε εκτίμησή του προς τις ΗΠΑ, λόγω της βοήθειας που προφανώς του παρέχουν, είναι ολοφάνερη επειδή πάντοτε μαζί με την σημαία της Τσαμουριάς έχει και αυτή των ΗΠΑ.







Για το τέλος… 

Η Δημοκρατία της Τσαμουριάς πέραν των άλλων, πρέπει να έχει και γη. Πρέπει να υφίσταται και σε έδαφος. 
Γι αυτό το καίριο θέμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από κανέναν. 
Υπάρχει όμως κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, για την Ελλάδα μας, στην επίσημη ιστοσελίδα της «Δημοκρατίας της Τσαμουριάς». 
Στην στήλη που γράφουν τα δικαιώματα που θέλουν ν’ αποκτήσουν οι Τσάμηδες, έχουν δώσει ήδη όνομα στην «επικράτεια» στην οποία υπάρχουν Τσάμηδες. 
Την «επικράτειά» τους την ονομάζουν από τώρα «Ελληνο-τσάμικη συνομοσπονδία»! 
Άκου! «Ελληνο-τσάμικη συνομοσπονδία»! 
Ή αυτοί που το έγραψαν δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Πολύ γρήγορα όμως θα το μάθουμε.



Πέρα από τα ελληνικά εδάφη, οι Τσάμηδες διεκδικούν και εδάφη των Σκοπίων, πράγμα που σημαίνει ότι η επίλυση αυτών των διαφορών, μάλλον θα γίνει με πόλεμο. 
Και κάτι άλλο. Θα φανεί σε λίγο γιατί οι ευρωπαίοι σύμμαχοί μας επιμένανε τόσο πολύ στην διοικητική διαίρεση της Ελλάδος με το σχέδιο «Καλλικράτης» ώστε να μας «σώσουν» με τα μνημόνια.

 Όλα, μα όλα, γίνονται βάσει ενός πολύ καλού σχεδιασμού.

Το πρόβλημα της Τσαμουριάς θα προστεθεί μαζί μ’ όλα τ’ άλλα προβλήματα που ήδη, όχι μόνο υπάρχουν, αλλά και γιγαντώνονται. 
Η Ελλάς δέχεται γενική επίθεση αυξανόμενης έντασης. Πρέπει να φανούμε δυνατοί και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτό που από χρόνια μας ετοιμάζουν και πλησιάζει στην κορύφωσή του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου