Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Το αεροδρόμιο για τα UFO που εντοπίστηκε στην Ευρώπη από Ρώσο κοσμοναύτη





Ο Ρώσος κοσμοναύτης Σεργκέι Ριαζάνσκυ, ο οποίος επέστρεψε από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μίλησε στους δημοσιογράφους για τα χαρακτηριστικά της ζωής στην έλλειψη βαρύτητας και, ειδικότερα δήλωσε ότι είδε από την τροχιά της Γης ένα ευρωπαϊκό αεροδρόμιο για UFOs, εκπλήσσοντας έτσι τους δημοσιογράφους, επειδή ήθελαν να ακούσουν από αυτόν, πρώτα απ 'όλα, κάτι για τον μυστηριώδη πλανήτη Nibiru.



Ο πλανήτης X μας ενδιαφέρει περισσότερο από τους άλλους πλανήτες , λέει ο Σεργκέι, αλλά ... δυστυχώς, ή ευτυχώς δεν τον είδα.

 Και όμως, δεν παρέμεινα χωρίς έκπληξη, γιατί συνέβη να παρατηρήσω μια παράξενη κατασκευή στην Ευρώπη, η οποία μπορεί να ονομάζεται υπό όρους αεροδρόμιο για ξένα διαστημόπλοια. 
Στο έδαφος μιας ευρωπαϊκής χώρας (δυστυχώς, δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω, συγκεκριμένα για ποια είναι), παρατήρησα μια μεγάλη δασική περιοχή, κυριολεκτικά διακεκομμένη με μυστηριώδεις κύκλους, τετράγωνα και τρίγωνα.
 Ποια είναι συγκεκριμένα, δεν μπορώ να πω, ούτε καν περίπου. 
Φανταστείτε όμως το τεράστιο έδαφος αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων και εδώ είναι ότι το τυχαία έγινε αυτό δεν μπορεί να επικαλεσθει με κανέναν τρόπο.
 Οι δομές είναι σαφώς τεχνητές, εδώ είναι ακριβώς  που δημιουργείτε το ερώτημα ποιος και γιατί δημιουργήθηκε ποιος ο σκοπός του  ...;


Οι ουφολόγοι μετά από την αποκάλυψη του ρωσού κοσμοναύτη , αναφέραν αμέσως ότι τέτοια αεροδρόμια είναι διάσπαρτα σε όλη τη Γη και αν και το αντικείμενο που είδε ο Σεργκέι δεν μπορεί να ονομαστεί μοναδικό, το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του ISS λένε ήδη τέτοια ειλικρινή πράγματα αξίζει πολύ.


Οι γεωπόνοι, εξηγούν εμπειρογνώμονες, πιστεύουν αφελώς ότι όλες αυτές οι συσκευές, που βλέπουμε στον ουρανό και αναγνωρίζουμε ως UFOs, πετούν από το διάστημα ή από τη Σελήνη - την πλησιέστερη πλατφόρμα για την εγκατάσταση διαστειμμένων διαστημικων σταθμων.


Ανεξάρτητα από το πώς, οι εξωγήινοι στον πλανήτη μας έχουν ήδη αποκτήσει μια καλά αναπτυγμένη υποδομή, η οποία είναι απαραίτητη για την πλήρη λειτουργία των αεροσκαφών τους.


Αυτό είναι γνωστό σε όλες τις κυβερνήσεις, αλλά ένας απλός άνθρωπος εξακολουθεί να κρεμάει νούγιες στα αυτιά που δεν υπάρχουν εξωγήινοι στο προσκήνιο.


Η σιωπή αφορά επίσης τις επαφές με αλλοδαπούς ..


ΠΗΓΗ


Μεταφραση απο το planet-today. για το erevnw.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου