Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αυτό το βίντεο λήφθηκε στο νότιο Κολοράντο. Τι νομίζεις ότι είναι;

http://erevnw.blogspot.gr/2017/11/blog-post_16.html
















Ένα  εντυπωσιακό βίντεο  που δείχνει  ένα παράξενο UFO που εξαφανίζεται σε μια «πύλη στον ουρανό» έχει προβληθεί από περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.







Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στη σελίδα Facebook "Είμαι από το Ντένβερ", ισχυρίστηκε ότι το ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από το νότιο Κολοράντο. 
 Εάν είναι μια πραγματική καταγραφή, το βίντεο θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά κομμάτια των βίντεο απόδειξη της δραστηριότητας UFO. 

Ωστόσο, έχει πλέον εκτεθεί ως πολύ πιθανό να είναι ψεύτικο με την τεχνολογία CGI
Ιστοσελίδα ελέγχου πραγματικών δεδομένων Snopes.com διερεύνησε την αυθεντικοτητα του βιντεου. 
Σε ένα άρθρο της λεει ότι είναι ψεύτικο, είπε: "Επειδή η σελίδα δεν λέει ακριβώς πού στο Κάτω Κολοράντο το βίντεο υποτίθεται πως γυρίστηκε, δεν μπορούμε να ελέγξουμε με τις τοπικές αρχές αν οι κάτοικοι είδαν πραγματικά κάτι που έμοιαζε με εξωγήινο στον νύχτερινο ουρανό  (αν και η νότια περιοχή του Κολοράντο είναι γνωστή ως κοιλάδα San Luis γνωστή για την εμφάνιση και  την παρακολούθηση των UFO . ).


Η ι
στοσελίδα Snopes λέει ότι το βίντεο δεν προέρχεται καν από το Κολοράντο, και αναφέρθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους στην μεξικάνικη πολιτεία Sonora στα σύνορα των ΗΠΑ.

Βρήκαν στις μεξικάνικες εφημερίδες καιστα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με κάποιους κατοίκους που το είδαν.

Ωστόσο, ο Gabe Hash, ένας ισπανός χρήστης YouTuber, δήλωσε ότι ήταν δυνατή η αναδημιουργία του βίντεο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Adobe After Effects.

Είπε ότι δύο τεχνολόγοι εθελοντές πήραν λιγότερο από μια μέρα για να αναδημιουργήσουν την ταινία.

Η Snopes.com κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση δεν ήταν αποδεδειγμένη, προσθέτοντας: "Δεδομένου ότι αυτό το βίντεο είναι αδύνατο να αποδειχθεί ή να διαψευσθεί χωρίς να γνωρίζει περισσότερα για το τι και πού πρέπει να είναι, μπορούμε μόνο να το εκτιμήσουμε ως μη αποδεδειγμένο".

Τα συμπεράσματα δικά σας..

ΠΗΓΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ http://erevnw.blogspot.gr ΑΠΟ www.express.co.uk/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου