Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μυστήρια έκρηξη φωτεινού αντικειμένου τα ξημερώματα στην Κύπρο! Η Έκρηξη μετεωρίτη ;

ΟΥΡΑΝΟΣ, ΕΚΡΗΞΗ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, σε κοινότητες της επαρχίας Λεμεσού, της ευρύτερης περιοχής Τροόδους και του Παλαιχωρίου από ισχυρή έκρηξη που ταρακούνησε ολόκληρη την Κύπρο.


Εκατοντάδες κάτοικοι κατήγγειλαν ότι είδαν στον ουρανό φωτεινό αντικείμενο, το οποίο ακολούθως εξερράγη και κατέπεσε σε άγνωστο σημείο.

Οπως μετέδωσε το ΡΙΚ, κάτοικοι ανέφεραν στην Αστυνομία, ότι από τη πτώση του αντικειμένου προκλήθηκε εκκωφαντικός θόρυβος ενώ σείστηκε η γη σε μεγάλη απόσταση.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, η οποία τέθηκε σε συναγερμό, μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε.

Ενημερώθηκε επίσης και η πολιτική αεροπορία ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο πρόκειται για αεροπορικό δυστύχημα. Ωστόσο δεν προέκυψε οτιδήποτε ενώ ούτε η πυροσβεστική δέχθηκε κάποια κλήση για φωτιά.

Η έκρηξη, σύμφωνα με αναφορές, ακούστηκε και σε περιοχές της Λευκωσίας, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου.

Έκρηξη μετεωρίτη η φωτεινή λάμψη στον ουρανό της Κύπρου;

















Λεμεσός: Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στα χωριά Φασούλα, Άγιος Θεόδωρος Αγρού και Αυδήμου, όταν εκατοντάδες κάτοικοί τους είδαν στον ουρανό φωτεινό αντικείμενο, το οποίο ακολούθως εξερράγη και κατέπεσε σε άγνωστο σημείο. Oι κάτοικοι των συγκεκριμένων κοινοτήτων ανέφεραν στην Αστυνομία ότι από τη πτώση του αντικειμένου προκλήθηκε εκκωφαντικός θόρυβος ενώ σείστηκε η γη σε μεγάλη απόσταση. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, η οποία τέθηκε σε συναγερμό, μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μετεωρίτη ο οποίος εξερράγη στην ατμόσφαιρα της γης. Παρόμοιο αντικείμενο εθεάθη και σε άλλες περιοχές του κόσμου, λίγο νωρίτερα από την έκρηξη στην Κύπρο. 
Πηγή: philenews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου